Αρχική » ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ » Γοργόνα

Γοργόνα

Παραμέρισε τα ιδρωμένα σεντόνια. Είχανε κάνει έρωτα το προηγούμενο βράδυ, δεν θυμόταν πόσες φορές. Τον κοίταξε…αυτός κοιμόταν βαθιά αποκαμωμένος και το δωμάτιο είχε ακόμη την μυρωδιά των κορμιών τους. Είχε κοιμηθεί γυμνή, σηκώθηκε και πλησίασε προς το μεγάλο παράθυρο. Η θάλασσα φαινόταν σκοτεινή και η ακτή ήσυχη, λίγα κύματα μόνο χτυπούσαν στα αλμιρίκια. Άνοιξε σιγά-σιγά την πόρτα και βγήκε έξω, δεν ήθελε να τον ξυπνήσει. Ένιωσε τον ελαφρύ αέρα να χαιδεύει το στήθος της και την εσωτερική μεριά των μηρών της. Ξυπόλητη και όπως την γέννησε η φύση, πλησίασε προς την θάλασσα. Ο ορίζοντας είχε εξαφανιστεί, ήταν η ώρα όπου ουρανός και ωκεανός γίνονταν ένα, λίγο πριν ξημερώσει. Έκανε άλλο ένα βήμα και μπήκε στο νερό.

Η αίσθηση ήταν φιλόξενη και οικεία. Είχε μπει ήδη ως την μέση και ένιωσε το σώμα της να αλλάζει. Τα πόδια της έγιναν ένα και λέπια άρχισαν να σπρώχνουν το δέρμα της. H καρδιά της χτυπούσε πιο γρήγορα και το αίμα έμοιαζε σαν να είχε αντίστροφη πορεία στις φλέβες της. Δεν είχε κάτω άκρα μετά από λίγα λεπτά, παρά μια ουρά όμοια με των ψαριών, ενώ το δέρμα της λαμπύριζε κάτω από το ασημένιο φεγγάρι. Πήρε εναν αστερία και τον έβαλε στα μαλλιά της. Χόρευε πάνω στον παφλασμό των κυμάτων. Βούτηξε βαθιά, κάτω από την σκοτεινή επιφάνεια ένας ολόκληρος χρωματιστός κόσμος την καλούσε. Και ξαφνικά ένιωσε μια απέραντη γαλήνη, σαν να βρήκε την ευτυχία για όλη της την ζωή…

—————————————————————————————————————

ξάφνου κι εκείνος ξύπνησε αναζητώντας την στο πλευρό του, Έψαξε σε όλο το σπίτι, φώναξε και το όνομά της, αν και δεν ήταν σίγουρος ότι ήταν το σωστό, δεν την είχε συναντήσει παρά μόνο τρεις φορές.  …. Δεν μπορούσε να την βρει πουθενά, ώσπου βγήκε στην παραλία. Λίγες πατημασιές της που δεν τις είχε σβήσει ο αέρας υπήρχαν στην άμμο. Κατευθύνονταν προς τον ωκεανό. Έφτασε μέχρι την άκρη της ακτής .Κοιταξε  απορημένος  τον ήλιο που πριν λίγο είχε ανατείλει και έμοιαζε να ξέρει κάποιο μυστικό. Ακολουθησε τις ακτίνες του.. Την εντόπισε, άπλωσε τα χέρια και τα τύλιξε στους λαγώνες της..  Μονο τότε το δ’ερμα άρχισε να τεντώνει  τα λέπια υποχώρησαν και το κορμί μεταμόρφωθηκε παλι σε γυναικείο..Μονο στο αγγιγμα του … Στο τσακ την πρόλαβε ….. Το κύμα θα του την εκλεβε  για πάντα….

Τώρα την κρατά στην αγκαλιά του ..την κέρδισε  αμετάκλητα και οριστικά δική του .. δική του…  Γοργόνα  του Eρωτα  της ψυθιρίζει και την φιλά πίσω από το αυτί…κι αυτή λιώνει… στο αγγιγμά του ..

MB-©  ( απο την ανέκδοτη συλλογή  » Μικρές ιστορίες  έρωτα»)

Advertisements

One thought on “Γοργόνα

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s