Αρχική » ΑΠΟΨΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ » Tι μας χρωστούν οι βάρβαροι

Tι μας χρωστούν οι βάρβαροι

Μιλάμε για πραγματικό παροξυσμό. Άνθρωποι σαν τη Μέρκελ, τον Βεστερβέλε, τον Σόιμπλε ή τον Ρέσλερ καθημερινά επιτίθενται στην Ελλάδα. Σχεδόν ηδονίζονται, όταν εμφανίζονται να «μαλώνουν» ή να «προσβάλουν» τους Έλληνες. Στα μάτια τους διακρίνεις την ηδονή αυτού, ο οποίος καταφέρνει και «μαστιγώνει» τον εφιάλτη του …Μιλάμε για περίεργα πράγματα ,ανεξήγητα . Γιατί είναι περίεργα και ανεξήγητα; Γιατί οι Γερμανοί, από τη στιγμή που γεννιούνται, ζουν και «αναπνέουν» ελληνικά!!!

Αυτό δεν είναι τυχαίο και ούτε είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο.

Έτσι είναι «χτισμένη» η Γερμανία. Με ελληνικό «σπέρμα» είναι φτιαγμένη η Γερμανία …

Από την αρχή της ύπαρξής της μέχρι σήμερα  (είτε μιλάμε για Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είτε για Πρωσία είτε για Σαξονία είτε για Αυστροουγγαρία. Ελληνογενής είναι η Γερμανία σε όλες τις φάσεις της ζωής της) . Από την Ελλάδα «δανείστηκε» κεφάλαιο η Γερμανία ως «εκπολιτισμένη», για να σταθεί δίπλα στη  Ρώμη που την γοήτευε. Από την Ελλάδα «ξαναδανείστηκε» κεφάλαιο ως «διαμαρτυρόμενη», όταν θέλησε να ξεφύγει από την κηδεμονία της Ρώμης. Είτε ως έθνος που εκπολιτίσθηκε είτε ως θρησκευτικό δόγμα, που ανδρώθηκε στο κέντρο της Ευρώπης, το «ταμείο» όπου πήγαιναν πάντα οι Γερμανοί για «δάνεια» οχι του σημερινου τύπου , ήταν ένα …Η Ελλάδα.

Τα ελληνικά «δάνεια» της Γερμανίας δεν είναι τα συμβατικά, που αφορούν όλα τα έθνη και τα έχουν πάρει οι φιλόσοφοί τους. Τα «δάνεια» των Γερμανών τα έχουν πάρει όλοι οι μεγάλοι της Γερμανίας …Από τους Αψβούργους μέχρι τον Κάιζερ …Από τον Λούθηρο μέχρι την Πριγκίπισσα Σίσση …Από εκείνους που πολέμησαν στο πλάι των Ελλήνων μέχρι εκείνες που τους ερωτεύτηκαν …Εκείνοι, που έχτισαν τη Γερμανία όχι μόνον πνευματικά, αλλά και υλικά …Εκείνοι, που οδηγούσαν τη Γερμανία στην ιστορική της πορεία και όταν οδηγούνταν στο αδιέξοδο και την «ασφυξία» έπαιρναν «ανάσες» από την Ελλάδα …Εκείνοι, που ονειρεύονταν να γίνουν μια φωτεινή «Ελλάδα» στο κέντρο μιας σκοτεινής Ευρώπης.

Αυτοί ύψωναν τους λευκούς ελληνικούς κίονες στη μέση της Ευρώπης, για να ξορκίσουν το σκοτάδι της βαρβαρότητας. Αυτοί έδιναν στη Γερμανία την όψη που σήμερα όλοι μας αναγνωρίζουμε ως σύγχρονη Γερμανία. Αυτοί δημιούργησαν το ελληνοπρεπές περιβάλλον όπου γεννιούνται και μεγαλώνουν οι σύγχρονοι Γερμανοί. Έτσι αποφάσισαν κάποτε οι «πατέρες» τους να ζουν οι Γερμανοί και έτσι ζουν. Ζουν σε ένα περιβάλλον υλικό και πνευματικό με άπειρα στοιχεία ελληνικά και τα οποία είναι τόσο ενσωματωμένα στην καθημερινότητά τους, που δεν μπορούν να τα διαχωρίσουν από τα «δικά» τους.

Από τα παιδικά τους χρόνια εξοικειώνονται με εικόνες και ακούσματα που δεν είναι δικά τους. Διαβάζουν τα Έπη ή βλέπουν γύρω τους τα κυβερνητικά κτίρια ελληνικού ρυθμού, τα οποία —όπως είναι φυσικό— τα αντιλαμβάνονται σαν δικά τους, ενώ στην πραγματικότητα είναι «δανεικά»!!!!

Πριν φτάσουμε να γελάμε με το περίφημο …»οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», αυτή η έκφραση πράγματι ίσχυε …

Επί αιώνες ίσχυε. Μερικοί από τους μεγαλύτερους και ειλικρινέστερους φίλους της Ελλάδας, των Ελλήνων και του ελληνικού πολιτισμού ήταν Γερμανοί …Γερμανοί, που έδωσαν τα πάντα στο όνομα αυτής της αγάπης …Γερμανοί, που αφιέρωσαν το σύνολο του δημιουργικού τους πάθους στην καλλιέργεια αυτής της σχέσης …Γερμανοί, που όνειρό τους είχαν να γίνουν οι ίδιοι και οι συμπατριώτες τους οι Έλληνες του Βορρά και όχι να μετατρέψουν τους Έλληνες σε Γερμανούς του Νότου!

.

πΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?   Με  Καγκελάριο και εκφραστή της γερμανικής «υπερανταγωνιστικότητας» την Ανκελα  Μερκελ μια γυναίκα πρώην χαφιέ της Στάζι, μαζί με περίεργους ανθρώπους τύπου Σόιμπλε ή Βεστερβέλε ή Ρέσλερ, που κι αυτοί δεν μπορούν να πείσουν κανέναν για το αξιοκρατικό τής «επιτυχίας» τους. Αυτό, το οποίο ενώνει μεταξύ τους όλους αυτούς τους περίεργους ανθρώπους, είναι το γεγονός ότι όλοι τους προφανώς  είναι μέλη εβραϊκών οργανώσεων. Μέλη επιλεγμένα και προωθημένα στις θέσεις τους από αυτές τις οργανώσεις. Επιλεγμένοι ερήμην του γερμανικού λαού, ο οποίος απλά ανά λίγα χρόνια «σέρνεται» στις εκλογές, για να επικυρώσει με την ψήφο του αυτά, τα οποία επέλεξαν οι Εβραίοι σε μυστικά δωμάτια.

Αυτή είναι η «δημοκρατία» της Γερμανίας …Η «δημοκρατία» της καμαρίλας και των μυστικών υπηρεσιών και οργανώσεων …Η «δημοκρατία» του τρόμου και των υποχρεωτικών επιλογών. Η πλειοψηφία του μέσου Γερμανού  νομίζετε  γνωρίζουν τι συμβαίνει, ώστε ν’ αντιδράσουν ? Kι οι λίγοι Γερμανοί, που γνωρίζουν, δεν  είναι πολύ φοβισμένοι για ν’ αντιδράσουν, ‘οταν αρκεί να ψελλίσει κάποιος Γερμανός κάτι το οποίο να θίγει αυτό το σιωνιστικό κύκλωμα θα κατηγορηθει  για ρατσισμό;;;

.

.

Kαι μιας και η κ.Μερκελ μας μιλησε πάλι για τα δάνεια  και για το τι τους χρωστάμε κουνώντας μας το δάχτυλο , ας δουμε μια ματια τι έχουν παρει δανεικό και αγύριστο απο τη φτωχή Ελλάδα του Νότου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έν αρχή ην ο λόγος …ο γερμανικός λόγος στην προκειμένη περίπτωση.

 • Η δομή και η λογική της γερμανικής γλώσσας είναι   κα8αρή «αντιγραφή» της λατινικής και κατά συνέπεια της ελληνικής γλώσσας!
 • Ο πλούτος της γερμανικής γλώσσας είναι το μεγάλο «δάνειό» της από την ελληνική γλώσσα. Ό,τι ανώτερο και ευγενέστερο περιγράφει η γερμανική γλώσσα, είναι ό,τι ανώτερο και ευγενέστερο έχει επινοήσει ο ελληνικός κόσμος …Το «στρούντελ»  μονο, είναι γερμανική λέξη!
 • Το ίδιο το  Αλφάβητο της Γερμανίας θεωρητικά είναι αυτό της Ρώμης, αλλά πρακτικά είναι ελληνικό, εφόσον πρόκειται για το αλφάβητο της αρχαίας Χαλκίδας.
 • Das «Alphabet» είναι ελληνικό ακόμα και στον ορισμό του!
 • Το υπέρτατο εθνικό σύμβολο της Γερμανίας …θεωρητικά είναι ο αετός της Ρώμης …πρακτικά ο αετός του Μέγα Θεού των Ελλήνων …του Δία!
 • Το υπέρτατο μυστικιστικό σύμβολο της Γερμανίας …η Σβάστικα, η οποία έχει χρήση και σε άλλες θρησκείες, αλλά στην Ευρώπη πέρασε ως ελληνικό αποκρυφιστικό σύμβολο, εφόσον συνδέεται με τους Θεούς των Ελλήνων και κυρίως με τον Δία!

 • Υπέρτατο σύμβολο θριάμβου της Γερμανίας …η Στήλη της Νίκης (Ζίγκεσζόυλε), που είναι μια εντυπωσιακή ελληνική φτερωτή Νίκη.
 • Το υπέρτατο σύμβολο της εξουσίας της Γερμανίας …το Ράιχσταγκ, το οποίο είναι χτισμένο σε καθαρά ελληνικό ρυθμό.
 • Το υπέρτατο μνημείο της Γερμανίας …η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία απλά είναι ένα αντίγραφο των Προπυλαίων του Παρθενώνος με μια ελληνικότατη «Νίκη» να αποθεώνεται πάνω σε ένα ρωμαϊκό τέθριππο άρμα, φέροντας το σύμβολο του Διός.

 • Η υπέρτατη πολιτισμική «βιτρίνα» της Γερμανίας …το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βερολίνου σε καθαρά ελληνικό αρχιτεκτονικό ρυθμό με εκθέματα ωραιότατα «δάνεια» από την Ελλάδα.Αληθεια αντί για τη..δόση μας γιατί δεν ξεκινάει να μας επιστρέφει με δόσεις κάποια από αυτά τα…δανεικά  και αγύριστα που κρατουν αιχμάλωτα στην πολιτισμική τους βιτρίνα και από τα οποία εισπράτουν καθημερινά?
 • Το υπέρτατο «εργαστήριο» τέχνης της Γερμανίας …η όπερα της Φρανκφούρτης …στον ελληνικό ρυθμό, που επέβαλαν τα ήθη των Γερμανών φιλόμουσων.
 • Ο υπέρτατος πνευματικός στόχος για τους Γερμανούς πνευματικούς άνδρες : η άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας και η δυνατότητα ανάγνωσης των Επών στην αυθεντική τους μορφή.
 • Ας μην ξεχνουν πως κι o μεγαλύτερος πνευματικός άνδρας της Γερμανίας …ο Γκαίτε, ο οποίος στην εποχή του υπήρξε ο βασικότερος εκφραστής και φορέας του ελληνικού πνεύματος στην Κεντρική Ευρώπη.

και ακομα και ο μεγαλύτερος φιλόσοφος της σύγχρονης Γερμανίας ,ο Νίτσε, υπήρξε ένας από τους φανατικότερους αντισημίτες και φανατικος  Φιλέλληνας της παγκόσμιας ιστορίας!!!

…»Κόρη» της Ευρώπης άνοιξε επιτέλους τα «μάτια» σου, για να δεις πού σε έχουν οδηγήσει οι Εβραίοι.
…Γερμανοί …ξυπνήστε …όσο ακόμα έχει νόημα να ξυπνήσετε.
…ξυπνήστε και ανατρέψτε τους τυράννους σας πριν καταστρέψουν στο όνομά σας την Ευρώπη για τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν αιώνα.
…ξυπνήστε, γιατί θα γελάνε μαζί σας ακόμα και οι πρώην αποικίες της υποσαχάριας Αφρικής.
  …ξυπνήστε, γιατί το τέλος της ιστορίας θα σας βρει σε «κώμα» σκεπασμένους με το τελευταίο φύλλο της Bild.
…ξυπνήστε γιατί θα περάσετε στην ανθρώπινη ιστορία σαν το τελευταίο έθνος σκλάβων στον ανεπτυγμένο κόσμο…….οι διάσημοι σκλάβοι …που απλά έφτιαχναν τα καλύτερα αυτοκίνητα!!!
Advertisements

2 thoughts on “Tι μας χρωστούν οι βάρβαροι

 1. Μη συγχέουμε παλαιές, γόνιμες πολιτιστικές επιδράσεις που έφτασαν, εκτός από τη Γερμανία, σε πολλές άλλες χώρες, με τις σημερινές οικονομικές πραγματικότητες και συμφέροντα που κάθε χώρα επιδιώκει (σε μικρότο βαθμό ίσως η αφελής Ελλάδα) να πετύχει, ποντάροντας στις αδυναμίες του διπλανού!
  Στη διεθνή πολιτικοοικονομική σκηνή ισχύει το «ο θάνατός σου η ζωή μου». Όλοι, φυσικά, θαυμάζουν το ελληνικό πνεύμα, την ελληνική τέχνη, την ελληνική γλώσσα. Κανένας όμως δεν θαυμάζει τη ροπή του να ξοδεύεις περισσότερο απ ό,τι κερδίζεις, ή την κουτοπονηριά του να δανείζεσαι περισσότερο απ ό,τι μπορείς να ξεπληρώνεις, είτε σε ατομικό, είτε σε εθνικό επίπεδο. Κι αν σ’ αυτό το σημείο παρασυρθήκαμε (συμβαίνει με όλους κάποια στιγμή στην ιστορία), θα έπρεπε, σαν Έλληνες, όχι σαν άβουλα πειραματόζωα, να φροντίσουμε μόνοι μας να διορθώσουμε, με δικά μας μέσα και σε δικό μας χρόνο, τα κακώς κείμενα. Μακριά δηλαδή από τρόικα και κατοχικά σχήματα…
  Ξενούδης

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s