Αρχική » ΦΥΣΗ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ » Η μαγνητική καταιγίδα που… φριζάρει το μαλλί!

Η μαγνητική καταιγίδα που… φριζάρει το μαλλί!

μαγνητικη-καταιγιδα

Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα ισχυρή ηλιακή καταιγίδα. Ο Ήλιος πλησιάζει πράγματι το σημείο κορύφωσης της δραστηριότητάς του, αυτές τις μέρες όμως δεν έχει εκτοξεύσει σωματίδια που θα μπορούσαν να απειλήσουν τη Γη.

Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες προκαλούνται από φορτισμένα σωματίδια που εκτοξεύονται από τον Ήλιο προς την κατεύθυνση της Γης σε μια διαδικασία που ονομάζεται εκτίναξη στεμματικού υλικού (CME). Οι ηλιακές εκρήξεις μπορούν πράγματι να προκαλέσουν διακοπές ηλεκτροδότησης και διαταραχές στις επικοινωνίες, ωστόσο τα περιστατικά αυτά είναι σχετικά σπάνια και αφορούν κυρίως τις περιοχές γύρω από τους πόλους του πλανήτη, προς τους οποίους κατευθύνει τα σωματίδια το προστατευτικό μαγνητικό πεδίο του πλανήτη.

Ο  Δαγκλής, ο Μουσάς και ο Σιμόπουλος πιθανά μας λένε κουταμάρες για να μας καθησυχάσουν. Ανησυχώ έντονα για την επερχόμενη ηλικαή καταιγίδα. Το είδα εγώ το όνειρο!  Άσε που το νιώθω παιδί μου εγώ, στο μαλλί ! Έχει φριζάρει από χτες! Έχει σηκωθει όρθιο σαν κάγγελο  κατσαρό ! Κι αυτό είναι τρανή απόδειξη ότι η γεωμαγνητική καταιγίδα θα ξεσπάσει σε λίγες ώρες στην πολύπαθη τούτη χώρα. Η καταιγίδα αυτή μάλιστα μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την ανθρώπινη υγεία, αλλά και συμπεριφορά. Οι ειδικοί πιστεύουν  ότι τα μόνα θηλαστικά που δεν θα επιρρεαστούν είναι οι γάτες.

cats_raining

Όλα τα άλλα, είναι πολύ πιθανόν να πηδηχτούν από τα παράθυρα σκεπτόμενες πως έτσι θα γλυτώσουν και απο πιθανούς μελλοντικούς βιασμούς .

Η ηλιακή έκρηξη  που αναστάτωσε τους επιστήμονες στις 22 Μαϊου, προκάλεσε μία γεωμαγνητική καταιγίδα, δηλαδή την βροχή από φορτισμένα σωματίδια στο μαγνητικό πεδίο της γης. Αποτέλεσμα; Το γνωστό μας Βόρειο Σέλλας, αλλά και παρεμβολές στις τηλεπικοινωνίες, ή στο σύστημα δορυφορικού εντοπισμού θέσεως( GPS).

KATSAROS1

Μιλώντας στον Τύπο, ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός που γενικά πιστεύει πως μας ψεκάζουν για να μας έχουν κάτω από συνεχή κατατονία και καταστολή ώστε να μην μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις, για να νιώθουμε πονοκεφάλους, ζαλάδες και διάφορα άλλα. Από τις  βάσεις του ΝΑΤΟ, το να προσγειώνονται και να απογειώνονται αυτά τα αεροπλάνα, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει. Από ‘κει και μετά, έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι αυτά γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας, υπό την έννοια ότι βάζουν στο καύσιμο των αεροπλάνων σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο, όπως εκτοξεύονται αυτά μαζί με τα καυσαέρια ανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, μπαίνει έτσι λιγότερη ακτινοβολία στη γη και άρα αντιμετωπίζεται η υπερθέρμανση του πλανήτη. Και ευαγγελίζονται ότι με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το φαινόμενο του θερμοκηπίου.( λέει)

Τόνισε λοιπόν  ότι για τη γεωμαγνητική καταιγίδα στην Ελλάδα έχει σημάνει «πορτοκαλί συναγερμός». Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, ενώ έρευνες καταδεικνύουν ότι το φαινόμενο επηρεάζει και την ανθρώπινη συμπεριφορά και υγεία.

Δεν γνωρίζω  αν το φαινόμενο επιρρεάζει τον ανθρωπινο εγκέφαλο περισσότερο ή λιγότερο από τα σολάριουμ , των οποίων ο καθηγητής Κατσαρός είναι φαν από τα νιάτα του. ( Μεταξύ μας παντα ζήλευα το deep tan του αλλά τώρα πια σκασίλα μου! Βαθύ τροπικό μαύρισμα  μπορείτε κορίτσια να κάνετε πια,  όχι πια με σολαριουμ ή αερογράφο που γίνεσαι τόπους τόπους σαν να έχει πατήσει η γάτα αλλά με  νά πρωτοποριακή μέθοδο μαυρίσματος με παντζάρι! )

«Όταν το 2005 ανάλογη μαγνητική καταιγίδα είχε πλήξει τον Καναδά και τις πολιτείες του Κεμπέκ είχε δημιουργηθεί συσκότιση για περισσότερες από πέντε ώρες» σημείωσε ο κ. Κατσαρός και πρόσθεσε: «Είναι λοιπόν πιθανόν να επηρεαστούν στη χώρα μας οι τηλεπικοινωνίες, να  ..πέσει  ο κεντρικός server του facebook ,  να μειωθεί η ορατότητα (νιφάδες) στις τηλεοράσεις, να προκληθούν παρεμβολές στη ραδιοφωνία, στους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας και καταστροφές στα συστήματα  τηλε-εκτροπής ηλεκτρικής ενέργειας».

Έρευνες Ρώσων επιστημόνων για τις επιπτώσεις της μαγνητικής καταιγίδας στην ανθρώπινη υγεία αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του φαινομένου αυξάνονται κατά περίπου 15% οι καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια.

Επίσης η ακτινοβολία που λαμβάνει ο ανθρώπινος οργανισμός ισούται με αυτήν που λαμβάνει από ένα τουλάχιστον δυνατό ηλεκτροσόκ με αποτελέσματα σαν και αυτά της καταιγίδας  του 2008 στο Σακραμέντο της Καλλιφόρνια .

media_945

«Επηρεάζουν κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση και καρδιακές παθήσεις. Επίσης προκαλούν πονοκεφάλους, ζαλάδες, ημικρανίες, αϋπνία, καχεξία, πτώση της πίεσης και γενικά νωθρότητα και χαμηλή ζωτικότητα» λέει ο κ. Κατσαρός. Προσοχή τώρα που θα ξεσπάσει η μαγνητική καταιγίδα! Είναι πολύ επικίνδυνη!

Δείτε τι συμβαίνει  ήδη αυτή τη στιγμή στη Θεσαλλονίκη! Εδω και ώρες βρέχει μαλακούς μαγνήτες!

BLWDBbNCMAA9Tik.jpg large

΄Οσοι/ές έχετε ήδη μ@λ@κομαγνήτη, προς Θεού μη βγείτε εξω! Μην πάτε πουθενά! Μείνετε κλειδωμένοι στο  σπίτι!

Τώρα με τη μαγνητική καταιγίδα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Ειδικά  εσείς  οι προνομοιούχοι με τα  ατσάλινα σεξουαλικά εργαλεία!

Τι ώρα αρχίζει η μαγνητική καταιγίδα; Ελπίζω να μη συμπέσει με τους αεροψεκασμούς και μαστουρώσουμε πάνω από το επιτρεπτό όριο , γιατί η τροχαία  έχει βγει  και πάλι παγανιά στη μικρή μας γειτονιά!

Από την μαγνητική καταιγίδα θα επιζήσουμε… από την τρικομματική καταιγίδα επιτρέψατέ μου να  αμφιβάλω.
Για όλα τα εγκεφαλικά που θα προκληθούν απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μα τα ενσωματωμένα χαράτσια, βρήκαν τον αποδιοπομπαίο τράγο.. Μαγνητική καταιγίδα και πράσινα  άλογα.

ÓÕÓÊÅØÇ ÓÔÏ ÌÁ×ÉÌÏÕ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÌÅ ÂÅÍÉÆÅËÏ ÊÏÕÂÅËÇ ÐÁÑÏÕÓÉÁ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÓÔÏÕÑÍÁÑÁ (EUROKINISSI/ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)

Τουλάχιστον το 70% των ταξιτζήδων έχει δει με τα μάτια του μαγνητική καταιγίδα, την ώρα που σε ξέφωτο ψήνοντας τις να παίξουν παρείτσα οι τρεις τους τον γιατρό,  δυο πελάτισες που είχε πάρει …κούρσα!

Από τη… επερχόμενη μαγνητική καταιγίδα μου έχει φριζάρει το μαλλί, σου λέω. Μπορείς να ανανεώνεις το χτένισμά σου με υγιεινό τρόπο, χάρη στην ψηφιακή ρύθμιση θερμοκρασίας που σου επιτρέπει κάθε φορά να προσαρμόζεις την ισιωτική σου συσκευή Procare Keratin – HP8361; στις ανάγκες των μαλλιών σου χωρίς να τα καταστρέφεις,

philips-pro-keratin-2

επιμένει η Philips που μου την πούλησε αλλά εγώ φρικαρισμένη απο την έλειψη του  «Μποζονίου μου »   δεν τους  πιστευω με τίποτα! Τόσο που, έχεις ακούσει αυτό που λένε μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε;; E, στην περίπτωσή μας  τo δικό μου ματάκι έγινε κόκκινο  ( σαν αυτό της βουργουνδίας)  – σε σημείο που ο γιατρός συνέστησε πιο τακτικές συνεδριασεις για να λύσουμε αμφότεροι  το πρόβλημα της κατατονίας και του άγχους μας! Κατά ένα περίεργο τρόπο το σύμπαν  αποφάσισε να εφαρμόσει το ακριβώς αντίθετο  αυτού που λένε  για το όταν θέλεις κάτι πάρα πάρα πολύ.Το ίδιο το σύμπαν συνομώτησε και μας ετοιμάζει  εως και γεωμαγνητική καταιγίδα! Μετά μου λές εμένα δεν μας ψεκάζουν!  Μωρέ δίκιο έχει ο Κατσαρός!Εκτός και αν την Πρωτοχρονιά είχες καλέσει τον Καντέμη να σου σπάσει το ρόδι!

Τι να σου κάνει η επιστήμη καρδούλα μου,  όταν μια μόνιμη μαγνητική κατaιγίδα ξέσπασε στο μυαλό μου από τότε που σε πρωτοείδα ..  😉

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ  ΑΤΤΙΚΗ(ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ)--
Ας αφήσω όμως τα δικά μας και ας έλθουμε στην πολιτική . ( Μη δίνετε σημασία είμαι  σαφώς επιρρεασμένη κι εγώ  από τους αεροψεκασμούς!)  Το ίδιο και ο Καμένος που επιμένει ότι σήμερα με τη μαγνητική καταιγίδα,  μας ….καταβρέχουν !!!!

Και οι τουιτεράδες επίσης!  Σάλταραν ομαδικά.  Τι έγινε ρε παιδιά; Ξεκίνησε η μαγνητική καταιγίδα  …γιατί βλέπω ένα γεροδεμένο μπαζόνιο στο απέναντι  μπαλκόνι  να κινείται με απειλητικές διαθέσεις καταπάνω μου!

Αλέρτ! Εδώ ξεκίνησε η μαγνητική καταιγίδα! Στη ΝΕΤ  μας δείχνει ένα βροντόσαυρο να λέει μαλακίες με μια κίσσα.

Βέβαια ο έχων νομοθετικό πλάισιο την καταιγίδα δεν τη φοβαται ! Ο ίδιος πριν λίγη ώρα έλεγε παραμύθια στην αρκούδα

βενιζελος

Κάτι δεν πάει καλά. Κάποια ασυνήθιστα πράγματα συμβαίνουν, ίσως ως προεόρτιο ή απόρροια της μαγνητικής καταιγίδας, που θα πλήξει κυρίως τη χώρα μας, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον σημαιοφόρο της καταπολέμησης του ρατσισμού κ. Ε. Βενιζέλο.

Μετά τον νόμο που θα ανακόψει και στη συνέχεια θα τερματίσει τον ρατσισμό, θα κατατεθεί –πάντα με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ- νόμος και κατά της ανεργίας, άλλος κατά της ύφεσης και ένα προεδρικό διάταγμα που θα καθορίζει την έλευση της ανάκαμψης από την 3η Σεπτέμβρη και μετά…

Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς κύκλους υπάρχει ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο και για τη μαγνητική καταιγίδα, οπότε η επίδραση της θα είναι αμελητέα.

Για τον δάκο δεν χρειάζεται ούτε ψεκασμός, ούτε πρόταση Νόμου. Μια τροπολογία κατατεθειμένη νύχτα αφέγγαρη και καθαρίσαμε…

Ο Έλληνάρας όμως παίρνει  τα μέτρα του για την επερχόμενη καται – γίδα!

assets_LARGE_t_942_43475366

Η Τζούλια οριστικά αφήνει τη βέβαιη προοπτική μιας τεράστιας καριέρας στη μεγάλη οθόνη και αφού βρήκε τον κατάλληλο γαμπρό, παντρεύεται και νοικοκυρεύεται στην Αυστρία, όπου και είχε καταφύγει ως σεξουαλικός πρόσφυγας… Και ο  Στρος έσκασε μύτη στις Κάννες συνοδευόμενος από μη επαγγελματία, ξενερώνοντας όλους τους θαυμαστές του!

Θα μου πει κάποιος:  -H Τζούλια ή ο  Στρός Καν τι σχέση έχουν  με το θέμα μας;

Eιναι side effectς. Μια μετα…κοσμική επίδραση της επερχόμενης  μαγνητικής ( ή αλλιοίως  ηλιακής καται-γίδας)  στον ψυχισμό μας!

Όχι,  πες μου! Τι δεν κατάλαβες;;;

2 thoughts on “Η μαγνητική καταιγίδα που… φριζάρει το μαλλί!

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s