Silver al-EΡΤ

sk01306ertjjj

– Ρε, μην ξυπνάτε τον Κάρολο , ρεεεεεε!

– Τελικά, τίποτα δεν ειναι τυχαίο σε αυτήν εδώ τη χωρα! Μόνο οι πολιτικοί μας !

Γύρω στους  20 ήταν οι βουλευτές της ΝΔ  που είχαν κληθεί στο Μαξίμου, στις 14,00  της Τρίτης για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.       Στην άτυπη αυτή σύνοδο των βουλευτών πήγε και ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς.

Εκείνο που έχω να σας αποκαλύψω ( τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή)  είναι ότι ουδείς από τους βουλευτές  πρoέβαλε την παραμικρή αντίρρηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ!  Αναλύθηκε κυρίως από τον  Δ. Σταμάτη στους βουλευτές η κυβερνητική απόφαση. Τους προειδοποίησε ότι για την απόφαση αυτή «δεν έχουμε τη στήριξη των άλλων κομμάτων» και  ότι  τα άλλα κόμματα δεν έχουν δώσει εναλλακτικές προτάσεις για την απόλυση 2.000 υπαλλήλων. Σε κάποια στιγμή, όταν ειπώθηκε στους  βουλευτές  της Νέας Δούλας ότι τα «άλλα κόμματα δεν έχουν και κάτι να προτείνουν διαφορετικό», κάποιος βουλευτής (καλύτερα να μη  αποκαλύψω τέτοιες κρίσιμες ώρες το όνομά του),  ο  μικρός Αντωνάκης  είπε:

– «Ε, τι να κάνουμε, αν δεν το θέλουν τα άλλα κόμματα ας πάμε τώρα σε εκλογές»!!!

Γενικά επικράτησε ευφορία ανάμεσα στους βουλευτές για το κλείσιμο και το άνοιγμα και πάλι της ΕΡΤ και ορισμένοι (πάλι δεν θα σας αποκαλύψω ονόματα) πρότειναν και διάφορες ονομασίες:

– «Να την ονομάσουμε «Νέα Δημόσια Τηλεόραση ή με συντόμευση… ΝΔ tv» » πρότειναν ενώ οι πιο προχωρημένοι στις ονομασίες ρώτησαν μεταξύ σοβαρού και αστείου:

– «Την ΥΕΝΕΔ πότε θα την ανοίξουμε και πάλι;».

Ο Πρωθυπουργός στην παρέμβασή του ανέφερε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει. Είπε μάλιστα ότι δεν φώναξε τα ΜΑΤ στον χώρο για να προλάβει καταλήψεις και υπενθύμισε ότι το σχέδιο που πρόκειται να εφαρμοστεί βασίζεται κυρίως στην πρόταση του κ. Ν. Αλιβιζάτου επί υπουργίας του κ. Μόσιαλου, με μερικές αλλαγές όσον αφορά τις κοινωνικές ευαισθησίες: «Θέλουμε δημόσια τηλεόραση και όχι κρατική» είπε ο Πρωθυπουργός και έφερε ένα παράδειγμα. Παρομοίασε την ΕΡΤ με      …. ένα αυτοκίνητο που… ρετάρει, λέγοντας ότι δεν μπορεί να το επιδιορθώσεις ενώ βρίσκεται εν κινήσει αλλά θα πρέπει να το κλείσεις για μερικές ημέρες σε ένα συνεργείο για να διορθώσεις τη βλάβη και

Αυτό ακριβώς κάνουμε, με την ΕΡΤ»!

Συνεργείο η αγάπη μας δηλαδή κι αυτός βουλκανιζατεριτζής!

Άρον άρον φέρνει  σήμερα το Μαξίμου στη Βουλή το νομοσχέδιο για την νέα ΕΡΤ, σε μία προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από το κλείσιμο της παλιάς.

– «Χωρίς εσένα γραναζι δεν γυρνά φέρτε πίσω τη Μπήλιω Τσουκαλά!», σκεφτόμαστε .

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το προσωπικό δεν θα υπερβαίνει τα 1.200 άτομα, ενώ η διοίκηση θα ασκείται από «εποπτικό συμβούλιο προσωπικοτήτων» που θα διασφαλίζει τον «ακομμάτιστο» χαρακτήρα της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και το αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων.Η επαναλειτουργία της τοποθετείται στις αρχές Σεπτεμβρίου. – See more at: http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT#sthash.meUzKeSy.dpuf

ερτ2

Kατά τη ρητή διατύπωση του άρθρου 44 παράγραφος 1 του Συντάγματος,
Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου  μπορούν να εκδίδονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ύστερα από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου)  >>> αποκλειστικά και μόνο σε «έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης»<<<.

Έγινε η αρχή και…. από εδώ και πέρα,  με ανάλογες κι αντίστοιχες
» Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» θα καταλύονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μας…

αρχειο ερτ

Στους πολέμους ο κατακτητής βομβαρδίζει πρώτα την κρατική τηλεόραση του κατακτημενου. Στην περίπτωση μας Ελληνάκο μου ,  η κρατική τηλεόραση, η φωνή του λαού, βομβαρδίστηκε απο την ίδια σου την κυβέρνηση.                                                                                                                

Η Δημοκρατία έπαψε να εκπέμπει.

>>>>>>>>>>>>>>>>>> ΕΡΤ  ΤΕΛΟΣ <<<<<<<<<<<<<<<

Eλληνάκο μου, αν σήμερα στη Μεσογείων  δεις τίποτε μεγάλα μεταλλικά οχήματα με ερπύστριες σταματημένα στα  φανάρια ,  μην αγχώνεσαι η δημοκρατία θα είναι…

Όσοι θέλετε να βλέπετε   ΕΡΤ   σας συνιστώ να βάλετε ..   «αποχουντοποιητή» !

Περικυκλωμένο το Ραδιομέγαρο από τα ΜΑΤ

Με το ραδιομέγαρο περικυκλωμένο από τα ΜΑΤ αυτή τη στιγμή, που σας γράφω η ΕΡΤ εκπέμπει ακόμα ζωντανά, μέσω web  

-Πρόεδρος ΕΤ-3  :  «Δεν μπορεί να μου κουνάει εμένα το δάχτυλο ο κ.Κεδίκογλου όταν μου έχει φέρει 18 δικά του άτομα να τα προσλάβω στην ΕΤ-3!»    Οι πολιτικοί που μέχρι κ τις κηδείες τους τις κάνουν δημοσία δαπάνη κατηγορούν το δημόσιο για σπατάλες.

Εκτός απο τηνΕΡΤ πεσμένη βλέπω την  …  κυβέρνηση. Έχει πάει 12 η ώρα,οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκπέμπουν live,σε μια ώρα έχει συγκέντρωση και ούτε ένα τανκ στο δρόμο.  Η τριμερής κυβέρνηση ρετάρει . Κλείνουν ΕΡΤ, Νοσοκομεία, Σχολές & Βιβλιοθήκες & ανοίγουν Αγοράζω Χρυσό & Frozen yogurt. Αυτή είναι η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου;;;;

– Δεν έχεις λόγο να βρίσκεσαι εδώ, η σύλληψή σου θα επηρεάσει πιθανή πρόσληψή σου
– Εγώ βρίσκομαι σε δημόσια περιουσία και μέχρι να αντικατασταθώ είμαι υποχρεωμένος να τη φυλάω
– Μα δεν πληρώνεσαι πλέον γι’ αυτό
– Η τιμή μου είναι πιο πάνω από όποιο χρηματικό ποσό

– See more at: http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT#sthash.meUzKeSy.dpuf

Εν τω μεταξύ εμείς,  τόσες αλήθειες σε κανάλι  δεν έχουμε ακούσει ποτέ!  Ολοι μόλις  ακούσαμε για  για το κλείσιμο της  ΕΡΤ  αυθόρμητα  μπορεί να σκεφτήκαμε

 •    » 176.400 χιλιάρικα η ΜΠΗΛΙΩ! Παναγία μου, θα το ακούσει ο      Σουλειμάν και θα ζητήσει αύξηση ….  ή
 • » Σκάει μύτη ο Σπ Παπαδόπουλος εξω απο το ραδιομέγαρο με μια ντουντούκα στο χέρι και φωνάζει  : «Στην υγειά μας» ! O κοσμος χειροκροτεί..
 • – Δημοσιογράφοι της ΝΕΤ είπατε ποτέ κάτι για τις 4.000 αυτοκτονίες;;;
  Λυπάμαι αλλά δεν αξίζετε συμπάθεια τελικά. Πληρωμένα λαρύγγια είσαστε!
 • Το σκεφτηκατε όσοι φωναζετε να μην κλείσει ? Ρε γλιτώσαμε ένα 40αράκι το δίμηνο!
 • Η Ελλη Στάη έχει κλειστεί στην ΕΡΤ και αν αυτή γίνει Κούγκι,  θα ανατιναχτεί μαζί της  και θα μας βγει και Ηρωίδα!
 • – Δημοσιογράφοι της ΝΕΤ είπατε ποτέ κάτι για τις 4.000 αυτοκτονίες;;;
  Λυπάμαι αλλά δεν αξίζετε συμπάθεια τελικά. Πληρωμένα λαρύγγια είσαστε!

Ας δουμε όμως το θέμα  κάπως ποιό αποστασιοποιημένοι. Το θέμα, δεν είναι η Μπίλιω ούτε ο Παπαδόπουλος ούτε η Στάη ούτε τα  όποια ή όσα   «πληρωμένα λαρύγγια» .  Ισως έπρεπε να υπάρξουν όλοι αυτοί  Ελληνάκο μου , ούτως ώστε  να φτάσει ο κόμπος στο χτένι  και  σήμερα να βλέπεις  την τηλεόραση που θα μπορούσαμε να έχουμε αν η τηλεόρασή μας ήταν ελεύθερη!!!!!!!!!!!!

Ζήτω λοιπόν, η παράνομη ΕΡΤ!

CONGO

Κύριοι (;)  κυβερνήτες , για εσάς  δεν  αποτελεί  σχήμα οξύμωρο ; δεν είναι  παράδοξο ή  καταπληκτικό,   το οτι 40 χρόνια  προωθείτε  τη διαφθορά στην ΕΡΤ, και  τώρα κάνετε  αυτή η διαφθορά σας  πρόσχημα για να την κλείσετε;;;;

Οι φήμες οργιάζουν ..

– Mε ποιον διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο ο ΑΝΤ1 πήρε το σημερινό μπάσκετ που θα πρόβαλε η ΕΡΤ??
Ε Σίμοοοοοο??  Μπράβο, Ρούλα!!!

SILVER  Al- ERT 

καρολος

Kατανοούμε πως  λόγω του προχωρημένου της ηλικίας   το αλτσχάιμερ δεν απουσιάζει παντελώς αλλά, είναι η μοναδική στιγμή που θα επιλέξεις πως θες να σε θυμούνται οι Έλληνες….
Σαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή σαν κάποιο που έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί κάποια στιγμή (>>δάνεισες<< ) χρήματα στον Ανδρέα Παπανδρέου να φτιάξει το κωλόσπιτο στην Εκάλη;

Το σήμα της Ελλαδος έπεσε. Αυτή η Χούντα ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ;!

5 thoughts on “Silver al-EΡΤ

 1. Αν κάτσω και αναλογιστώ τα ποσά – συνδρομές που η ΕΡΤ έχει πάρει (μέσω ΔΕΗ) από τον Ελληνικό λαό θα συγχυστώ πολύ άσχημα. Για να παίρνουν αυτοί επι 30ετία απίστευτους μισθούς??? Δημοσιογράφοι λοιπόν δεν ήταν μόνο εκείνοι της ΕΡΤ που όλοι τους λυπούνται, κλαίγονται και οδύρονται. Κριμα ειναι ναι! ΣΑΦΩΣ! κρίμα όμως είναι και για το προσωπικό ου ALTER, του σενιορ Κωστοπουλου και του Λυμπερη, και τόσοι άλλοι που πάνε και στήνονται στις ουρες του ΟΑΕΔ. Για να μην μιλήσω για τα 2 εκ ανέργους που εχει η Ελλάδα. Για αυτον τον κόσμο ποιος διαμαρτυρήθηκε? Επειδή δεν έχουν κάμερες για να δείξουν την απελπισία τους? Και το ανέκδοτο ότι θα πάρουν μέσω ΑΣΕΠ (μην ξεράσω) 1000 άτομα στην ΕΡΤ??. Φαντάζομαι τους υπόλοιπους 1656 θα τους κάνουν συμβασιούχους? ε… με το κατιτίς τους εννοείται.

 2. Η αιφνιδιαστική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, είναι ένα ακόμα δείγμα κυβερνητικής προχειρότητας και έλλειψης σχεδιασμού. Ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά χιλιάδων πολιτών που θέλουν ανοικτή μια δημόσια τηλεόραση που θα προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση αλλά και θα δίνει έκφραση στις δυνάμεις του πολιτισμού, χωρίς να υπόκειται σε αγοραίες δεσμεύσεις. Προκάλεσε παράλληλα μια εν δυνάμει κυβερνητική κρίση, που είναι το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή. Η επίδειξη πυγμής σε βάρος ενός δημόσιου αγαθού, όπως είναι η ενημέρωση, αλλά και σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων, δεν αποτελεί πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας.

  Σίγουρα η δημόσια τηλεόραση δεν ήταν πρότυπο χρηστής διαχείρισης και αποτελεσματικής οργάνωσης. Κουβαλούσε από τη γέννηση της ένα αμαρτωλό παρελθόν. Η στελέχωση της ήταν κατά κανόνα αποτέλεσμα κομματοκρατίας και ρουσφετοκρατίας. Παρόλο που όλοι γνώριζαν τα προβλήματα της επέμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή να τη χρησιμοποιούν δι ίδιον κομματικό όφελος. Πρόσφατα είναι τα παραδείγματα και προσλήψεων και αναθέσεων εκπομπών σε κομματικά ημέτερους. Και είναι υποκριτικό να επικαλείται εκ των υστέρων η κυβέρνηση ότι αποτελούσε θύλακα αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης.Όμως ευθύνες έχουν και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να την απαξιώσουν. Είδαμε αλλεπάλληλες απεργίες τους τελευταίους μήνες για μια σειρά συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, αλλά καμιά κινητοποίηση για να κοπεί ο ομφάλιος λώρος της δημόσιας τηλεόρασης από την εκάστοτε εξουσία.

  Ανάλογη ήταν και η στάση των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δημοσιογράφων και του υπόλοιπου προσωπικού, που διεκδικούσαν μονίμως θέματα που αφορούσαν τις μισθολογικές απαιτήσεις των εργαζομένων, αλλά δεν διανοήθηκαν να ασχοληθούν με το φαύλο καθεστώς λειτουργίας της. Με συνέπεια 2650 εργαζόμενοι σήμερα να βρίσκονται στον αέρα.

 3. Συμφωνω κι εγω με όσα λες .. αλλα αυτή τη στιγμη το θέμα μας είναι αυτό ή ότι σήμερα νωρίτερα το μεσημέρι, η κυβέρνηση προχώρησε στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που δίνει τη δυνατότητα σε υπουργούς να προχωρούν σε συγχωνεύσεις φορέων ή να αποφασίζουν για το κλείσιμό τους.

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?????????

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s