Αρχική » ΑΠΟΨΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ » »Αγάπη μου» αποκάλεσε η Ελένη τον Νίκο! Τι είδους »αγάπη» μπορεί να νιώθει μέσα της αυτή η γυναίκα που ευχόταν από το βήμα του Κοινοβουλίου να βιαστούν όλοι οι »υπάνθρωποι» ;

»Αγάπη μου» αποκάλεσε η Ελένη τον Νίκο! Τι είδους »αγάπη» μπορεί να νιώθει μέσα της αυτή η γυναίκα που ευχόταν από το βήμα του Κοινοβουλίου να βιαστούν όλοι οι »υπάνθρωποι» ;

zaroulia-mixaloliakos-300x187

Χθες την ώρα της προσαγωγής του Ν. Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ,  έσπευσαν να του συμπαρασταθούν  σύζυγος του και βουλευτίνα της Χ.Α, Ελένη Ζαρούλια και η μοναχοκόρη τους, Ουρανία.

BVQra5_IUAAfPci.jpg large

Η μεν  Ουρανία αγκάλιασε,  σαν  Pokemon εν επιληψία, και  φίλησε τον …. μπαμπά …, με τα                       «βραχιόλια» που κουδούνιζαν στα χέρια του σαν της Γερακίνας   την  ώρα που τα σήκωσε ψηλά σε μια προσπάθεια  να την αγκαλιάσει κι αυτός. Λίγο αργότερα δήλωσε  χωρίς καμμιά αιδώ  και αναμετανόητη στις τηλεοπτικές κάμερες

–   »Είμαι περήφανη» γι’ αυτόν, τον διωκόμενο ιδεολόγο!  

Λες και αυτή ζει σε άλλη κοινωνία.. Τυφλωμένη από τη Ναζιτσική ιδεολογία της αυτή δεν είδε.. δεν άκουσε τίποτα για το φόνο, τη βία, το ρατσισμό …. τις εγκληματικές πράξεις  για τις οποίες τον κατηγορεί μια κοινωνία ολόκληρη…

Μα είναι  πατέρας της θα πει κάποιος.. Μπορούσε να βουλώσει  το στόμα της  και να δείξει  όσο συντετριμένη ήθελε… να δείξει όμως   έστω λίγο σεβαμό στο νωπό αίμα του τελευταίου θύματός τους αλλά και των προηγούμενων…

Μπορεί να υποστηρίξει  όσο θέλει ότι πιστεύει πως  τον δικάζουν για την ιδεολογία του αλλά κάποιος πρέπει να της ανοίξει τα μάτια  και να της ξεκαθαρίσει ότι ο…..» πατερούλης »  αυτή τη στιγμή δικάζεται για τις  εγκληματικές του πράξεις… και πως θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτόν όσο  και  αν τον αγαπάει ..

Η  άλλη γυναίκα της ζωής του η  Ελένη Ζαρούλια ,

ΛΟΧΙΑΣ ΣΟΥΛΤΣ

η  Λοχίας Σούλτς  -όπως την αποκαλούν οι συναγωνιστές της –   αυθόρμητα , με απότερο στόχο να παρασύρει και πιθανά να ενθαρρύνει τους οπαδους τους,  έκανε  πολύ πιο »συγκινητικό» από επικοινωνιακής άποψης:

Προσπάθησε να εμψυχώσει τον άντρα της, φωνάζοντας του επί λέξει,

   – Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες‘!

Η εν υπνώσει ελληνική κοινωνία και το εκλογικό εκείνο σώμα που έβαλε τη ναζιστική συμμορία στο Κοινοβούλιο , νόμιζε  πως έως και θα δάκρυζε με το δράμα που ζούσε τη συγκεκριμένη στιγμή η οικογένεια Μιχαλολιάκου, λες και δεν έχει να αντιμετωπίσει  καθημερινά το  δικό της δράμα επιβίωσης!

Μια οικογένεια που για κλάσματα δευτερολέπτου έμοιασε να απομακρύνεται από τα κηρύγματα μίσους και το όλο εφιαλτικό για την υπόλοιπη κοινωνία background της. Μια οικογένεια ικανή να κάνει  κάποιες άλλες οικογένειες να ταυτιστούν μαζί της:

Ο πατέρας , ο «Φύρερ» – όπως μάθαμε ότι απαιτούσε να τον αποκαλούν οι ομοϊδεάτες του – θα μπορούσε να είναι και καφετζής, ψήστης σε επαρχιακή ταβέρνα, ή ακόμα και οδηγός νταλίκας!

Η μάνα με σπορ ντύσιμο, δυναμική, δραστήρια, πάντα στο πλάι του συζύγου της σαν πρωταγωνίστρια αμερικανικής σαπουνόπερας.

Η Ουρανία . Σαν βλέπεις αυτό το κορίτσι δεν πάει σε καμία περίπτωση ο νους σου στη διαβόητη Άρεια Φυλή, που ευαγγελίζονται οι ρατσιστές γονείς της αλλά και η ίδια. Βλέπεις μια νεαρή μέση Ελληνοπούλα, έτοιμη να βαυκαλιστεί κι αυτή με την πρώτη ευκαιρία μπροστά στον τηλεοπτικό φακό…
.

‘Αγάπη μου» αποκάλεσε η Ελένη τον Νίκο!

Τι είδους »αγάπη»  μπορεί  να νιώθει μέσα της αυτή η γυναίκα που ευχόταν από το βήμα του Κοινοβουλίου να βιαστούν όλοι οι »υπάνθρωποι» οι Πακιστανοί;

cultcapa04

Η »Αγάπη» για τη Ζαρούλια έχει  πολλαπλή υπόσταση. Μια υπόσταση είναι αυτή που -ως μέσο βίας και ιδιοποίησης της προσωπικότητας του άλλου- ο εξουσιαστής υποχρεώνει τον εξουσιαζόμενο να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του. Τότε όμως η ερωτική πράξη γίνεται είδος βιασμού, με στόχο τον εξευτελισμό του άλλου και έτσι .. «η γυνή φοβάται στα σίγουρα τον άνδρα»’.

Φωνάζοντας δημόσια »Αγάπη μου» στο σύζυγο της, η Ζαρούλια επιχείρησε να μας δείξει πως οι δυο τους είναι δεμένοι με στοργή και συναίνεση, εκφραστές και οι δυο τους ενός έρωτα  που φτύνει κατάμουτρα την υπόλοιπη κοινωνία μπροστά στην οποία καλείται ( αυτός τουλάχιστον  προς το παρόν ) να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που έπραξε εναντίον αθώων μελών της. Μια κοινωνία που τώρα  την έχουν ολόκληρη πανω από το  κεφάλι τους ..

Κατά βάθος αυτό που τρέμουν οι φασίστες είναι η βία.Αυτή η ίδια η βία που τους θρέφει αλλά από την ανάποδη της πλευρά. Αυτή που τους ακινητοποιεί  και τους φέρνει πανικό όταν ασκηθεί πάνω τους…

Γι’ αυτό και οι δυο αυτές λέξεις, »Αγάπη μου», στην πραγματικότητα ακούστηκαν εξαιρετικά επικίνδυνες σε όλους εμάς  που γνωρίζουμε ότι αυτή η αγάπη  είναι βαθειά συνυφασμένη με  τα θεμέλια του ναζιστικού τους οικοδομήματος!!!

Οπως γίνεται συνήθως οι απάνθρωποι, οι βασανιστές ψυχών και σωμάτων ενώνονται κάτω απ’ τον κοινό ουρανό του πόνου και της στέρησης υπό το φόβο επίσης του τέλους της κυριαρχίας τους όταν περνούν πια στο δεύτερο και τελικό στάδιο που δεν είναι πλέον η καταστολή όλων των άλλων, αλλά η δική τους συνειδητή εξολόθρευση από την υπόλοιπη κοινωνία.

Αυτό το »Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες» της Ζαρούλια με ακούστηκε σαν ένα
δείγμα εφησυχασμού, αρχή μιας καινούργιας σχέσης συντροφικότητας. Μια συντροφικότητα που πια τους ενώνει μπροστά στο φόβο  που γεννιέται μέσα τους νιώθοντας πως  ειναι  πλέον  όχι κυρίαρχοι του παιχνιδιού ,  αλλά  πιόνια.

Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς ότι η εν λόγω καινούργια συντροφικότητα θα χτιστεί ενδεχομένως με τη μια απ  έξω και τον άλλο μέσα απ’ τα κάγκελα της φυλακής, ίσως η Ζαρούλια να έπρεπε να πει:
Αγάπη μου, ΜΑΣ  ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ …σε  πήραν  είδηση ότι  είσαι απλά  ένα   φασιστόμουτρο αλλά θα είμαι  μαζί σου γιατί ειμαι κι εγώ  το ίδιο!

Και τότε πιστέψτε με δεν θα υπήρχε καμία διάθεση για ψυχαναλυτικές αναφορές από την πλευρά κανενός!

Advertisements

One thought on “»Αγάπη μου» αποκάλεσε η Ελένη τον Νίκο! Τι είδους »αγάπη» μπορεί να νιώθει μέσα της αυτή η γυναίκα που ευχόταν από το βήμα του Κοινοβουλίου να βιαστούν όλοι οι »υπάνθρωποι» ;

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s