Αρχική » ΑΙΧΜΕΣ » Αυτή κοιμάται ή οι ντόπιοι ;;;

Αυτή κοιμάται ή οι ντόπιοι ;;;

κοιμωμενη

Η κοιλιά της Ωραίας Κοιμωμένης σαν να έβγαλε … τρίχες! Προς το παρόν … Γιατί σε λίγο θα γεμίσουν και τα στήθια της, και τα μπούτια της και ο ωραίος της λαιμός!

anemogenitries1

Από που είναι αυτές οι τρίχες; Μα από εκεί που γράφουν τους ντόποιους, κάποιοι τοπικοί εκλεγμένοι άντρες  και αυτοί που έχουν συμφέροντα από τις ανεμογενήτριες, εννοείται!  Βέβαια οι άντρες δεν κρίνονται από το μέγεθος της τρίχας τους!!!  Μπροστά στα τσιράκια του Μπόμπολα δεν θα τους καμαρώνατε ιδιαίτερα! Μάλλον θα τους φτύνατε…

Η γιαγιά μου έλεγε παιδάκι μου να φυλάγεσαι από αντθρώπους που κάνουν μεγάλους σταυρούς!         Αυτοί  είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές! Η πλάκα είναι πως ούτε εργοστάσια λιγνίτη θα κλείσουν, ούτε λεφτά θα πέσουν στον τόπο  και  θα αυξήσει και 20% η ΔΕΗ τον λογαριασμό από πάνω, λόγω των ανεμογεννητριών!  Δηλαδή, απλά με τη δουλικότητα  βοηθήθηκε  ένας  εκατομμυριούχο να εισπράξει τα ευρωπαϊκά επιδόματα και  να γίνει δισεκατομμυριούχος!

Αλλά τι φταίει o Μπόμπολας…  Αυτόν   σιγά μην τον ενδιαφέρει η αισθητική της Κοιμωμένης  ή ότι καταστρέφει τοπία ιδιαιτέρου κάλλους. Αυτός είναι  μαεγαλο-επιχειρηματίας και η δουλειά του είναι να βγάζει λεφτά ( και αυτό είναι και ΄το μόνο που τον ενδιαφέρει)
Ούτε οι εκλεγμένοι φταίνε;; Δεν ξέρω …Υποθέτω πως αυτοί  παρά τους μεγαλόσταυρους που κάνουν και τα υποκριτικά χαμόγελα που σας μοιράζουν και το  γεγονός ότι προσεύχονται για σας (!) είναι ουσιαστικά στη θέση που τους στείλατε, για να υπογράφουν , μόνο και για να κοιτάνε τις  … δουλειές τους  !!!

Ποιος φταίει τελικα; Εσείς φταίτε. Πρώτον γιατί τους ψηφίζετε, και μετά γιατί δεν σας αρέσει κατά πως φαίνεται η φυσική ομορφιά του τόπου σας.  Ή δεν έχετε το αισθητικό κριτίριο ή είσαστε γεννημένοι μίζεροι, ανασφαλείς και φοβιτσιάριδες. Ξέρετε πως σας εκμεταλεύονται, είναι φως Φανάρι!

Εσείς στους Δήμους σας, έχετε τόσα φανάρια;
Ενώ εδώ  που παίρνουν  τζάμπα το ρεύμα από τις ανεμογεννήτριες, άμα λάχει τα κολλάνε και το ένα δίπλα στο άλλο!

P7080430

P7080425

Να σας θυμίσω επίσης στους αναγνώστες μου και μια ιστορία που λένε οι ντόποιοι  για κάποια  αροκάρια;;   Θυσιάστηκε από την ίδια δημοτική αρχή μέσα στα πλαίσια της  αισθητικής ανάπλασης του  τόπου , κατά το τι υποστηρίζουν κάποιοι.

arokaria7

Άλλοι πάλι , λένε,  για να γίνει στη θέση της, χώρος στάθμευσης φούρνου. Eγώ το πιστεύω γιατί  έγκυρες πηγές μας  πληροφόρησαν  ότι ο πατέρας του αντιδήμαρχου ( που είναι πρωτοσόι με τον Δήμαρχο) έχει τον φούρνο εκεί απέναντι απο το σημείο που στεκόταν η αροκάρια!

Άλλοι,  πάλι λένε  γιατί δεν είχε την τύχη να γεννηθεί μαϊντανός,   προστατευόμενο  φυτό του εικονιζόμενου χωριού  και της Ζιμπάμπουε!!!!!!
Γιατί δεν μιλάτε βρε ζαγάρια? Είσαστε  χέστες; Kάποιοι γνωτοί μας  από  κει μας είπαν πως μερικούς που εμφανίστηκαν έχοντες αντίθετη γνώμη (κάποιοι που πιθανά αγωνίζονται για τον τόπο σας και τόπο τους),  τους θεωρείτε γραφικούς και γελάτε μαζί τους, αντί να κλαίτε για τα χάλια σας…

Ενα σας λέω : εάν υπήρχε μια Κοιμωμένη σε κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη, κανένας δεν θα τολμούσε να την αγγίξει…!!!!! Ενώ εσείς κοιμόσαστε ύπνο  βαθύ! Δεν είναι σίγουρο ότι είναι του δικαίου βέβαια! Να ξηγιόμαστε!

Τι άλλο να πω; Έχει ποδόσφαιρο σήμερα;

Advertisements

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s