Αρχική » ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ! » Απελάστε τον ΚΡΕΤΙΝΟ!

Απελάστε τον ΚΡΕΤΙΝΟ!

φυτεμα1

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στο πάρκο Gezi σήμερα νωρίς χτες το πρωί μαζί με τον Ουμούτ Οράν, από το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Τουρκίας (CHP), το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ίδρυσε ο Κεμάλ.

Ο Παπανδρέου σαν να μην είχε ενημερωθεί καν για τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν          – ότι δεν υπάρχει κράτος «Κύπρος»-  είπε,  ότι ο ίδιος δουλεύει για τη στενή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και ότι είναι φίλος της γειτονικής χώρας.

– «Πάντα συμφωνούσα με την ιδέα ότι μαζί μπορούμε να φανταστούμε έναν καινούριο κόσμο. Η δημοκρατία είναι πάντα η ιδέα στην οποία όλοι συμμετέχουμε. Ολοι έχουμε το δικαίωμα να διατρανώσουμε ( νεα λέξη ! Να μην ξεχασουμε να ζητήσουμε απο τον Μπαμπινιώτη να τη συμπεριλάβει στο λεξικό του!) τις ιδέες μας και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο».

Ο  Γ Παπανδρέου   δηλώνει ότι δουλεύει για τη στενή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και  μας δουλευει χοντρά . Φυτεύει  στο  πάρκο Gezi (το μέρος όπου πριν λίγο καιρό είχε γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και τουρκικής αστυνομίας) και να ένα δέντρο ως «σύμβολο της δύναμης των πολιτών να ορίζουν το μέλλον τους με τη δική τους φωνή», όπως ο ίδιος είπε !!!!!!!

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το δέντρο συμβολίζει τη δύναμη των πολιτών σε όλο τον κόσμο να έχουν φωνή, να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον, να αποφασίσουν για την τύχη τους. Αυτή η αρχή ξεπερνάει τα σύνορα των εθνών».
Ισως ο κ. Παπανδρέου έχοντας κατά νου το » φύτεψε κι εσύ μια γλάστρα, μπορείς»   θεώρησε ότι με το να φυτεύει δέντρα σε ένα πάρκο το οποίο ο Ερντογάν ήθελε να αποψιλώσει από το πράσινο για να οικοδομήσει πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο δίνει τη δική του «απάντηση» στην πολιτική του πρωθυπουργού της Τουρκίας…

Καμαρώστε το  …. Παιντί!

φυτεμα
Το ενδεχόμενο να το έχει  …»κάψει»  ο ΓΑΠ απο τους πολλούς μπάφους το έχει σκεφτεί κανείς?

Τι άλλο  περιμένουμε για ν΄αποφασίσουμε για την δικιά μας τύχη και να να πει  :

«Απελάστε τον ΚΡΕΤΙΝΟ!  «   η δική μας  η φωνή?

Advertisements

3 thoughts on “Απελάστε τον ΚΡΕΤΙΝΟ!

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s