Αρχική » ΚΑΤΟΧΙΚΑ » Στα σεντούκια τα έχετε τα λεφτά! …

Στα σεντούκια τα έχετε τα λεφτά! …

meyti

Αφού πρώτα μάς παραγκώνιασαν στα σπίτια μας στερώντας μας την εργασία, αφού μετά μάς έβαλαν ενοίκιο προς το κράτος για τα σπίτια που τα κατάντησαν «καταφύγια μας» , αφού μάς άφησαν μέσα να παγώνουμε σαν έπιασε το κρύο και να κοιτάμε τα μετρητές της ΔΕΗ σαν τον χρόνο που μάς απομένει,να καίμε σαν τρελλοί τα τζάκια και να πεθαίνουμε τα απόβραδα από το νέφος της αιθαλομίχλης, τώρα θα κάνουν ντου παραβιάζοντας και τις πόρτες των σπιτιών μας τα όργανα του Κράτους.

Ο Στουρνάρας σε ανυποψίαστο χρόνο είχε πει “τα χρήματα τα έχετε στα σεντούκια, το ξέρουμε”.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα… ανοίξει από μόνος του αφού εμείς δεν θα τα πάμε οικειοθελώς σαν τους καλούς ραγιάδες να τα απιθωσουμε στα πόδια του.

Το θέμα όμως είναι ότι το ντου των εφοριακών δεν είναι μόνο για να βρει το κράτος τα κρυμμένα χρήματα που ίσως έχουμε κάποιοι αρνούμενοι να μάς τα ..»φυλάξουν» οι συνέταιροι του κράτους, οι τράπεζες.Το θέμα είναι ότι θέλουν να κάνουν ντου. Να σου αποδείξουν ότι μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν και επειδή θα ήταν επικοινωνιακά και πολιτικά επικίνδυνο να διατάξουν το ντου να το κάνουν τα όργανα της τάξης με ένταλμα εισαγγελέα, βάζουν ως προκάλυμμα τον έλεγχο των φορολογικών σου στοιχείων και της περιουσιακή σου κατάστασης.

Άντε να βγάλει από τα συρτάρια ο εφοριακός-μπάτσος τα σώβρακα και τις κάλτσες μη και κρύβει ο κακός πολίτης στοιχεία μέσα. Τι θα γίνει όμως αν κατά τύχη ο εφοριακός ή ο υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών που έχει κληθεί να συμμετέχει στο ντου, βρει τίποτα προφυλακτικά π.χ μαστίγια, χειροπέδες ή δονητές;; Tι θα κάνει τότε; Θα τα καταγράψει ως τεκμήρια για περαιτέρω δίωξη διότι σίγουρα δεν θα συνοδευονται και από αποδείξεις αγοράς τους? Κι αν βρεθεί πάνω από το τζάκι ένα δίκαννο ή το καρυοφύλλι του προπάππου μου; Θα καλέσουν την αντιτρομοκρατική και εκεί να δείτε τι ντου θα γίνει! Κι αν βρουν τις χεσμένες πάνες του μωρού σας πού θα τις κατατάξουν; Τι ακριβώς θα ψάχνουν μέσα στο σπίτι σου;

Αν υπολογίσουμε ότι το ρουφιάνεμα στην Ελλάδα είναι το δεύτερο επάγγελμα πολλών, αλίμονο αν σε έχει βάλει στο μάτι ο γείτονας. Με μια καταγγελία (ανώνυμη πάντα!) θα ανοίγεις με τα σώβρακα την πόρτα και θα σου λένε καθίστε μέχρι να τελειώσουμε τον έλεγχο. Αν έχεις παιδιά και εκείνη την ώρα σε ρωτήσουν “Πατέρα τι θέλουν αυτοί μέσα στο σπίτι;” τι θα τους απαντήσεις; Τους έστειλε ο πατριώτης Στουρνάρας επειδή δεν πληρώσαμε το φόρο αλληλεγγύης δίνοντας τα λεφτά να πάρουμε γάλα για σας και ξύλα για την σόμπα;

Το παίρνουμε στο χαλαρό το ναζιστικό νόμο που θα περάσει γιατί αν ένα παιδάκι εκείνη την στιγμή θελήσει να υπερασπίσει το γάλα του και κλωτσήσει κανέναν ελεγκτή θα έχουμε άλλα. Αν ο πιτσιρικάς πάρει το πλαστικό πιστολάκι που παίζει και το στρέψει στον εφοριακό-μπάτσο εκεί θα έχουμε χειρότερα.

Απ’ ότι φαίνεται ξεκάθαρα, αυτό που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν τα καθίκια της εξουσίας είναι να περιορίσουν τον δρόμο δράσης και οργής στο σπίτι του καθένα μας. Οργίζεσαι μέσα στο παγωμένο σπίτι σου και θα σου κατευνάσουν την οργή με ένα απλό χτύπημα της πόρτας. Εσύ από την ώρα που θα μπει σε εφαρμογή ο νόμος δεν θα φοβάσαι μην βγεις στον δρόμο. Θα φοβάσαι το σπίτι σου. Αφού εξασφάλισαν ότι στο δρόμο δεν βγαίνεις να τα κάνεις όλα μπάχαλο, τώρα θα εξασφαλίσουν ότι και στο σπίτι σου θα είσαι υπό επιτήρηση.

Και το ερώτημα παραμένει. Τι κρατικοί λειτουργοί είναι αυτοί; Ποιανού κράτους και ποιων εντολές-διαταγές εκτελούν; Ποιον θεωρούν εγκληματία που θα του κάνουν ντου στο σπίτι του; Διότι ήταν πειστήρια ο ασύρματος, ο πολύγραφος, τα όπλα, όταν έκαναν ντου οι πρόγονοί τους γερμανοτσολιάδες. Σήμερα η χεσμένη πάνα του μωρού και οι κόποι μιας ζωής δεμένοι σε κομπόδεμα πίσω από το εικονοστάσι θα είναι τα αποδεικτικά στοιχεία που θα σε στείλουν στο εικονικό εκτελεστικό απόσπασμα;

Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση και οι εντολείς τους θέλουν σώνει και καλά να δημιουργήσουν έναν ασφαλή εμφύλιο. Αλλά αυτό που δεν έχουν μέσα στην αλαζονεία τους καταλάβει είναι ότι αν είναι να χυθεί αίμα δεν θα είναι αποτέλεσμα τέτοιου κατασκευασμένου εμφυλίου, διότι πολύ απλά ο Έλληνας δεν θα επιτρέψει να χυθεί το αίμα του πατέρα και το δάκρυ του πιτσιρικά με το πλαστικό πιστολάκι από τον αλλόφυλο ελεγκτή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Επειδή είναι σίγουρο πλέον ότι κάποτε θα’ρθουν, έχε το νου σου στο παιδί.

Πηγη

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s