Αρχική » ΑΠΟΨΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ » …και τώρα, τι θ απογίνουμε Ιωσήφ;;

…και τώρα, τι θ απογίνουμε Ιωσήφ;;

FATNH

Πως μπορεί κανείς να μη νιώθει πως ζει «περίεργα Χριστούγεννα » έτσι ξεφωνημένος και ταπεινωμένος ζώντας σε μια χώρα που η μόνη βεβαιότητα που σου παρέχει είναι ότι όχι μόνο δεν μεγαλουργεί στο σύνολό της αλλά και οτι προς το παρόν τίποτα δεν λειτουργεί ακόμα σωστά παρά μονάχα η κομπίνα η λαμογιά γιατί ακόμα επικρατεί ο ωχαδερφισμός και η ατιμωρησία.
Ετσι στην καλύτερη περίπτωση αντε κι επιβιώσαμε στο διεθνές χωριό. Αλλά μη χαιρόμαστε! Θα είναι κάπου εκει στην αφάνεια.Παρασιτικά κατά κάποιον τρόπο. Πως το ξέρεις θα μου πείτε.Δε χρειάζεται να είσαι Μάγος.Το δείχνει από μόνο του με το πως κινούνται αυτοί που μας διοικούν. Και η χαρά εξαίρεση που παίρνεις, από μεμονωμένες περιπτώσεις, από Έλληνες που πραγματικά διαπρέπουν μένει μισή. Βλέπεις από χέρι αυτοί είναι ή στο εξωτερικό, ή κι αν είναι ακόμα εδω θα τους καλέσει κάποια πολυεθνική και αν είναι ακόμα εδώ θα μεταναστεύσουν από μόνοι τους. Ετσι εδώ θα μείνουμε μόνοι. Εμείς και τα λαμόγια!

Ο κατήφορος είναι τόσο μεγάλος, που τίθεται πια για πολλούς συμπατριώτες μας θέμα βασικής διαβίωσης (μιλάμε για οικογένειες που δεν έχουν τα βασικά) Δεν έχουν δουλειά, άρα δεν έχουν να φάνε,να ζεσταθούν, να κινηθούν. Η ποιότητα ζωής ανύπαρκτη για πολλούς πλέον. Γονατίσαμε και από όσο φαίνεται σαν λαός θα περπατάμε πλέον μόνο γονατιστοί, αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά .

Ολα γίνονται βήμα βήμα θα μου πει κάποιος κι όχι με δρασκελιές… Γι αυτό κι εγώ αν είχα μόνο μια ευχή, θα ήταν να πέσει αυτή η Κυβέρνηση άμεσα και να πάμε στο επόμενο βήμα.Όποιο κι αν είναι αυτό. Ο πάτος είναι κοντά και αν πρέπει να τον πιάσουμε για να κάνουμε πραγματική επανεκκίνηση, τότε ας γίνει με πιο γρήγορες διαδικασίες!!!!

Advertisements

5 thoughts on “…και τώρα, τι θ απογίνουμε Ιωσήφ;;

  1. Τελικά η περιέργεια νίκησε, παρότι ήθελα να το δω όταν θα έχω πολύ χρόνο. Έτσι να ‘μαι και δω. Ομολογώ πως χρειάζομαι τη βοήθεια του κοινού που λένε. χεχε. Προσπάθησα επίσης να σε προσθέσω στο twitter για να μπορώ να σου στείλω μήνυμα και δε δουλεύει.

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s