Αρχική » ΑΠΟΨΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ » Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, στον εικοστό πρώτο αιώνα, στο Ελλάντα να ζήσω το Μεσαίωνα

Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, στον εικοστό πρώτο αιώνα, στο Ελλάντα να ζήσω το Μεσαίωνα

images

Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, που λέτε, να γεννηθώ και να ζω σε κράτος θεοκρατικό. Κι ας το λένε στα χαρτιά Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία! Στη χώρα μου το Σύνταγμα δεν αρχίζει με την επίκληση: «στο όνομα του λαού» αλλά «στο όνομα της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος».

Στη χώρα που υποτίθεται πως γεννήθηκε η δημοκρατία, τους προέδρους, τους υπουργούς , τους βουλευτές , τους ορκίζει στο Ευαγγέλιο πως θα υπηρετήσουν το πολίτευμα, ο Αρχιεπίσκοπος.

ΣΑΜΑΡΑς ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ

 

Στη χώρα τούτη την υποτίθεται πολιτισμένη όλα (σχολεία, επιχειρήσεις, οικοδομές, καινούργια αυτοκίνητα) όλα ξεκινάνε με έναν αγιασμό,οι μητροπολίτες υβρίζουν όποιον θέλουν, υποκινούν μίση και διώξεις,χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν.

Ο κάθε πολίτης στη χωρα τούτη, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει φόρους για να μισθοδοτούνται και να εξασφαλίζονται οικονομικά δεκάδες χιλιάδες κληρικοί και δεσποτάδες οι οποίοι απολαμβάνουν ασύστολα και σκανδαλωδώς τα δικονομικά προνόμια και τις ατέλειες που τους παρέχουν τα ράσα.(Με πρώτο και μεγαλύτερο σκάνδαλο της εκκλησίας – τα ακίνητα που εξαιρέθηκαν από το χαράτσι).

Ο πολίτης πληρώνει μέσα από τους φόρους του και τα χρυσά τους άμφια, και τις μήτρες και τις ποιμαντορικές ράβδους, και τις λιμουζίνες τους) Και καλά αν ο δόλιος είναι πιστός και πρόβατο του κοπαδιού τους Αν είναι, άπιστος, άθεοςή και αλλόθρησκος γιατί να τα πληρώνει;;;

Στη χώρα τούτη ο κλήρος ως και σήμερα που γράφονται τούτες οι αράδες σαμποτάρει (επιτυχώς) όποια πολιτική απόφαση δεν του αρέσει (από το χτίσιμο και την ύπαρξη τζαμιού -για να προσεύχονται οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι- ως και τη διδασκαλία της σεξουαλικής αγωγής και της θεωρίας του Δαρβίνου στους μαθητές – μέχρι και την καύση των νεκρών! (εκεί και αν σκοτώνονται να μην επιτραπεί! Είναι βλέπετε πολλά τα λεφτά…)

σαμαρ

 

Ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος, που όλα τα δυτικά έθνη πραγματοποίησαν από τον 18ο και 19ο αιώνα, είναι για μας ακόμα όνειρο Καλοκαιρινής νυκτός.

Η Εκκλησία τα μοναστήρια και τα πατριαρχεία, στρογγυλοκάθονται πάνω σε πλούτο αμύθητο, που κανείς δεν ξέρει πόσος ακριβώς είναι γιατί δεν άφησαν ποτέ να καταμετρηθεί.. (εκτιμάται ότι η περιουσία του Αγίου Τάφου και μόνο πρέπει να υπερκαλύπτει όλο το εθνικό μας χρέος.)

Το κράτος όμως ακόμα ναυλώνει το Πάσχα αεροπλάνα και υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους το «Άγιο Φως». Ακόμα αφήνει να περιφέρουν από δω κι από κει την «Αγία Ζώνη»!
Ακόμα επιτρέπει ασύδοτοι καλόγεροι να εμπορεύονται ειδωλολατρικά αντικείμενα: «τα Τίμια Ξύλα »,το «Άξιον Εστί», την «Άγια Ζώνη».: ( που όπως αναφέρεται σε κάποιον ιστότοπο «Τα θαύματα που πραγματοποίησε και πραγματοποιεί ἡ Τιμία Ζώνη είναι πολλά. Βοηθά ειδικά τις στείρες γυναίκες να αποκτήσουν παιδί. και αν ζητήσουν με ευλάβεια τη βοήθεια της Παναγίας, τους δίδεται τεμάχιο κορδέλας που έχει ευλογηθεί στην λειψανοθήκη της Αγίας Ζώνης – ανέχουν πίστη, καθίστανται έγκυες»!!!!!!!! )

Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, που λέτε στον εικοστό πρώτο αιώνα, στο Ελλάντα να ζούμε στο Μεσαίωνα και βάλε!!!!!!!!

4 thoughts on “Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, στον εικοστό πρώτο αιώνα, στο Ελλάντα να ζήσω το Μεσαίωνα

 1. Παράθεμα: Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, στον εικοστό πρώτο αιώνα, στο Ελλάντα να ζήσω το Μεσαίωνα !!! | Paganeli

 2. Λοιπόν πριν λίγο διάβασα αυτό:
  http://www.news24.com/SouthAfrica/News/Man-prevented-power-cuts-through-prayer-20140122

  Αναφέρεται σε κάποιον τυπά στη Νότιο Αφρική ο οποίος ζητά χρήματα ως αποζημίωση από την αντίστοιχη ΔΕΗ, καθώς όπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου όταν χάλασε ο καιρός επικίνδυνα, προσευχήθηκε να μην πέσει το ρεύμα…και τα κατάφερε.
  Η εν λόγω εταιρία εννοείται πως απέρριψε το αίτημα του και τώρα η υπόθεση είναι στα δικαστήρια.
  Εκεί λοιπόν έχουν κληθεί από την υπεράσπισή του και οι Αρχιεπισκοπικές αρχές της χώρας, να καταθέσουν αν είναι δυνατά τα θαύματα μέσω προσευχών.

  Ίσως και να είναι το πιό έξυπνο θρησκευτικό τρολάρισμα τον τελευταίο καιρό.

  Άσχετο!
  Από twitter:
  » Χτες ήμουν στο λεωφορείο κι επειδή βαριόμουνα, αποφάσισα να τρολάρω 2 γριές που κάθονταν απέναντί μου. Έκανα random σταυρούς σε άσχετα μέρη κι εκείνες έψαχναν δεξιά κι αριστερά να βρουν τις εκκλησίες»

 3. Παράθεμα: Στη ζωή μου δυστυχώς μου έτυχε, στον εικοστό πρώτο αιώνα, στο Ελλάντα να ζήσω το Μεσαίωνα !!! | My Corfu

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s