Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Βρέθηκαν στη θάλασσα της Μαλαισίας …

Βρέθηκαν στη θάλασσα της Μαλαισίας …

malaisiano aeroplanoΜπορεί να μην έχει βρεθεί ίχνος ακόμα σπό το Μαλαισιανό αεροπλάνο, όμως οι εντατικές έρευνες που γίνονται σε ευρύτερη περιοχή 4.000 μιλίων, ανακάλυψαν κάτι εκπληκτικό!

… στη θάλασσα της Μαλαισίας βρέθηκαν τα συντρίμμια της Ελλάδας που διαλύθηκε πριν 4-5 χρόνια και πιστοποιούν με επίσημο πια τρόπο τη μεγάλη καταστροφή. ..

Έκπληκτοι οι διασώστες,  κάπου 700 μίλια έξω από την Κουάλα Λαμπούρ,  εντόπισαν αρχαίους κίονες από την Ακρόπολη, να έχουν πέσει σε ακατοίκητα νησάκια. Βρήκαν επίσης κατι  ογκώδες και τομπανιασμένο   να επιπλέει. Πλησίασαν και ω του θαυματος,  τι να δουν: ο   Ευάγγελος Βενιζέλος!

Σε ακτίνα 200.000 μιλίων ήταν σκορπισμένα ευρώ.. Πολλά ευρώ ! Κάτι που επεβαβαιώνει ότι πράγματι ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε δίκιο που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες του λιμενικού σώματος εντοπίσθηκε και το μαύρο κουτί της Ελλάδας. Οι τελευταίες λέξεις του κυβερνήτη της  ήταν «Αλλάζουμε η βουλιάζουμε«!

Παραδίπλα από το μαύρο κουτί,  βρέθηκαν και κάτι γυαλιά που εικάζεται ότι ήταν του Λουκά Παπαδήμου καθώς  επίσης και 3 (μόνο ) από τις συνιστώσες (του ΣΥΡΙΖΑ).

Επέπλεε ακόμα ένα τσεκούρι που πιθανολογείται ότι είναι του Μάκη του Βορίδη, ενώ από αυτόν τον κατακλυσμό έχει διασωθεί μόνο μια Ελιά από τις 58….

Βρέθηκε επίσης καλά κρυμμένο στη ρίζα ενός ανανά η λίστα Λαγκάρντ άθικτη.Το μεγαλύτερο όμως εύρημα ήταν ότι στα βάθη της θάλασσας Ινγκόγκ της Συγκαπούρης βρέθηκε βουλιαγμένος βέβαια ο Τιτανικός με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου γαντζωμένο στο θώκο του υπουργού οικονομικών .. το θώκο που αρνιόταν πειματικά να εγκαταλείψει παρόλο που έβλεπε οτι το καράβι βουλιάζει. Η σωρός αναγνωρίστηκε από  την βρεγμένη λίστα Λαγκάρντ  που βρέθηκε να έχει  στην κωλότσεπη γραμμένη σε ένα χιλιοσβυσμένο και ξαναγραμένο cd.

Γυρω από το ναυάγιο βρέθηκαν ακόμα,  χιλιάδες διάσπαρτα σωσίβια που γράφουν » success story» και    «πρωτογενές πλεόνασμα»  γεγονός που επιβεβαιώνει  το από που  προέρχονται και όλα τα άλλα ευρήματα.

…. Μέσα σε  όλο αυτό το  χαμό υπάρχει μόνο ένας επιζών,   ο … Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!!!

 

( Πάμε Λουκέτο )

 

Advertisements

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s