Αρχική » ΜΟΥΣΙΚΗ » Το «αηδόνι»

Το «αηδόνι»

Οταν η 15χρονη Σισλένα Καπαρόζα εμφανίστηκε στην σκηνή το κοινό που παρακολουθούσε τα επίδοξα ταλέντα στο talent show, Tu si que vales,  δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένει.  Στο πρόσωπο της Σισλενια αυτό που βάραινε πάνω απ` όλα ήταν η σκιά του διάσημου παππού της του Λουτσιάνο Παβαρότι, που με τις εκπληκτικές ερμηνείες του είχε φέρει και στη μόδα της εποχής μας ξανά την όπερα .

Η μικρή εγγονή του Παβαρότι άρχισε να ερμηνεύει  το Nessun Dorma με ένα δικαιολογημένο τρακ . Όταν μετά από λίγα λεπτά η φωνή της έφτανε στις ψιλές νότες του τέλους του τραγουδιού, το κοινό χειροκροτούσε όρθιο μαζί με τους δακρυσμένους κριτές.

Ο Λουτσιάνο Παβαρότι που πέθανε το 2007, σε ηλικία 71 ετών  μετά από μια μεγάλη καριέρα, είχε κι αυτός γνωρίσει την παγκόσμια αναγνώριση, όταν είχε ερμηνεύσει το Nessun Dorma, την περίφημη άρια, από την όπερα του Πουτσίνι Turandor, το οποίο είχε γίνει το μουσικό θέμα του BBC για το παγκόσμιο κύπελλο της FIFA

Σαν φαν του Παβαρότι, παρόλο που δεν είμαι ειδική στη μουσική μου φαίνεται πως η μικρή οχι μονο θα αποδειχτεί ισάξια της φωνής και του ταλέντου του αλλά θα τον ξεπεράει κιόλα! Απολαύστε την στην πρόσφτατη αλλα και σε παλαιότερη ερμηνεία της . Η νεαρή Σισλένια έχει αυτό που λέμε δώρο Θεού!

 

 

Advertisements

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s