Αρχική » ΑΙΧΜΕΣ » Λίγες εικόνες από τη σημερινή μαθητική παρέλαση ( 25/3/2016) & κάποιες σκέψεις ..

Λίγες εικόνες από τη σημερινή μαθητική παρέλαση ( 25/3/2016) & κάποιες σκέψεις ..

 

mantila-parelasi-708

Η μαθήτρια με μαντήλα, που βλέπετε στη φωτογραφία- παρέλασε σήμερα στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί νομιζω, κλασσικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε. Υποθέτουμε πως είναι αριστούχους στις επιδόσεις της, αφού ήταν παραστάτρια και στεκόταν δίπλα στο σημαιοφόρο με το έτσι θέλω στη σύγχρονη Ελλάδα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν το κορίτσι, το οποίο διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες  συμμαθήτριές της π. χ τη μινιφορούσα  συμμαθήτρια της στα δεξιά. Η περί ης ο λόγος εκτός  από τη μαντήλα, φορούσε μακριά φούστα, και σακάκι, κρύβοντας κάθε σημείο του σώματος της. ( Την ίδια ώρα οι συμμαθήτριες της έκαναν παρέλαση με πιο κοντές ή και  πολύ κοντές φούστες και πουκάμισα)

Η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι ατόφια,  του πολιτικού μας συστήματος που διαχρονικά ασύστολα και ανεξέλεγκτα επέτρεψε την αθρόα και σχεδόν πλήρη πια αλλοίωση της κοινωνίας μας.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές μπορεί να κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του θα απαντήσω επιφυλακτικά. Μετά τον ρου των γεγονότων ποιός  πλέον μπορεί να είναι σίγουρος πως δεν μιλάμε για οργανωμένη διείσδυση του ισλαμισμού και προσπάθεια (εκ των έσω)  και για πλήρη ομογενοποίηση και υποταγή;

 

̡觴骞 𡱝롳砣顠�娭骞 尝� �25粠̡񴟯��ᠴ筠Н찴砲4 ̡񴟯�16. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

Διάβασα κάπου :

–  θα την βγάλει  ..μόλις μπει σε σχολή…….τώρα βρίσκεται << υπό δουλεία και εξάρτηση >>.Το θηλυκό μην το φοβάσαι ,θα βρεί τον δρόμο του όταν μορφώνεται

Στις σχολές γίνεσαι εγγράμματος, δεν μορφώνεσαι.Μας αρέσει δεν μας αρέσει η αρχική και καθοριστική μόρφωση δίδεται από την οικογένεια. Όταν γαλουχούνται να κάνουν τα στραβά μάτια στους βιασμούς των παιδιών τους ,από συζύγους και πατεράδες περιμένουμε να τις αλλάξει μία σχολή; (Tης απαντά η άλλη)

… και πιο κάτω:

–  Η σχολή δεν θα αλλάξει στην κουλτούρα και τη νοοτροπία της μουσουλμάνας . Τα εχω δει στην πράξη.  Οσο ζούσαν στην Ελλάδα ( 8 χρόνια) όλα τα παιδιά της οικογένειας φορούσαν lacoste και Jeans . Oταν επέστρεψαν στη χώρα τους, παρ΄ όλο που μορφώθηκαν ( δικηγόρος η μια και γιατρός η άλλη γύρισαν στη μαντίλα οι μεν Κι έκαναν κι από πέντε παιδιά η καθεμιά και  στην κελεμπία, στο ένα τσούρμο παιδιά, (τη γυναίκα μας κλειδωμένη στο σπίτι κι εμεις ξενοκοιτάμε ) και τον αυταρχισμό ο δε  (παρά τις σπουδές  και την Ευρωπαία γκομενίτσα στο City του Λονδίνου ! )

Κάνουν θανάσιμο λάθος οι όποιοι «δυτικοί» , και όποιοι από εμάς, νομίζουν ότι το Ισλάμ είναι μια απλή θρησκεία, σαν όλες τις άλλες, η οποία δεν έχει θέση στην πολιτική, στην οργάνωση του κράτους ή την οργάνωση της κοινωνίας.

Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να ενσωματωθούν οι ισλαμιστές στο δυτικό μοντέλο κοινωνίας.
Το Ισλάμ είναι τα πάντα για έναν μουσουλμάνο. Δεν είναι κάτι ξέχωρο σαν μοντέλο. Είναι ένα ολοκληρο  σύστημα δικαίου-διοικησης και θρησκείας , με την τελευταία να δεσπόζει.Τη δε Τζιχάντ οι ισλαμιστές τη βλέπουν σαν ένα  μηχανισμό προστασίας τωνόσων ανέφερα πριν .

Το Ισλάμ είναι γι αυτούς ταυτόχρονα πολιτική, ( πρώτα από όλα)  θρησκεία, αστικό δίκαιο, κληρονομικό δίκαιοκαι  επίσης και  διοικητικό σύστημα. Στο ισλαμ ισχύουν δικοί τους νόμοι στις σχέσεις μεταξύ των συζύγων, στις σχέσεις μεταξύ γονιών και  παιδιών, ενηλίκων και ανηλίκων. Οι ισλαμιστές έχουν  δικούς του κανόνες μεταξύ εξουσιαστών και εξουσιαζόμενων. Κατά συνέπεια ο ισλαμιστής δεν μπορεί να ενταχθεί ποτέ σε μια κοινωνία δυτικού μοντέλου. Όπου και να βρεθεί θα αισθάνεται καταπιεσμένος, και θα θέλει πάντα να εφαρμόζει το δικό του σύστημα αξιών.

Τα πιο πάνω, καλά θα κάνουν να τα λάβουν σοβαρά  υπόψη τους διάφοροι τάχα μου και δήθεν  διεθνιστές στην πατρίδα μας, που νομίζουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να συνυπάρξουν ομαλά και ωραία Έλληνες με ισλαμιστές. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα διαφορετικών συστημάτων αξιών.Εδώ αν δεν το έχουν αντιληφθεί έχουμε  σύγκρουση πολιτισμών.

Η «μαντίλα»  που παρελαύνει και μάλιστα σαν παραστάτης της σημαίας μας  δεν είναι απλώς λίγο προκλητική αλλά ΠΟΛΥ προκλητική σαν γεγονός.Η  εθνική εορτή είναι η επέτειος απελευθέρωσης της Ελλάδας από τους Τούρκους και τον μουσουλμανικό ζυγό γενικότερα.H ελληνική σημαία εκτός από σύμβολο της Ελλάδας είναι άμεσα συνυφασμένη και με την χριστιανική ορθοδοξη θρησκεία γιατί φέρει το σταυρό.Είναι αδιανόητο να παρελαύνει λοιπόν η μουσουλμανική μαντήλα για να τιμήσει αυτή την γιορτή.Οι επιδόσεις στο σχολείο δεν έχουν καμμία σχέση με το πατριωτικό συναίσθημα.Υπάρχουν άλλοι τρόποι να τιμήσουμε τους άριστους μαθητές!

Το ζήτημα που τίθεται λοιπόν είναι:  αυτό το κορίτσι έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλέπει τον Σταυρό και τη  Σημαία μας   προσβλητικά για την κουλτούρα της; Αν τεθεί θέμα επιλογής με ποιόν θα είναι μεθαύριο?Με τους χριστιανούς ή τους Τζιχαντ;

 

φύλλα δάφνης

 

ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ óôï Óýíôáãìá ôçí ÐÝìðôç 24 Ìáñôßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Σεμνός και κόσμιος ο κ Πελεγρίνης .

  • «Η 25η Μαρτίου συμβολίζει τα γενέθλια της σύγχρονης Ελλάδας...

-Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς ..    Ω! Ελλάς ηρώων χώρα τι γαιδάρους βγάζεις τώρα ;

απαγγέλουμε εμείς ως….» ποίημα  γενεθλίων», το στίχο του  Γ. Σουρή στον  ξεχειλίζοντα (όχι ελληνισμό αλλά μα-βλακεία)  απαίδευτο παρακαθήμενό σας  στην υπουργική καρέκλα του …Παιδείας…

Εσείς κ Πελεγρίνη ως  ‘Ελληνας, ως ακαδημαικός, ως φιλόσοφος  θα του απαντήσετε ή  θα αγοράσετε αγρόν;

 

φύλλα δάφνης

 

ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ óôï Óýíôáãìá ôçí ÐÝìðôç 24 Ìáñôßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη χρονική στιγμή που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία αλλά μια βαριεστημάρα για την παρέλαση τη δείχνει! Κάτσε καλά σε βλέπουμε! ( που λένε και τα παιδιά!)

φύλλα δάφνης

ÌáèçôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï ôçò 25çò Ìáñôßïõ óôï Óýíôáãìá ôçí ÐÝìðôç 24 Ìáñôßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

2495338

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ! Και του χρόνου να είσαστε καλά και

να παρελάσετε τιμώντας  τη μνήμη όλων εκείνων των Ελλήνων που αγωνίστηκαν για να λευτερωθεί ο τόπος μας από τους Τούρκους.

(Ναι ! Γι αυτό έγινε η επανάσταση του 1821,  Νίκο Φίλη! Και  η 25η Μαρτίου δεν συμβολίζει τα γενέθλια της σύγχρονης Ελλάδας… Η χώρα δεν είναι πιτσιρίκι να γιορτάζουμε τα γενέθλια της! Η δε 25η Μαρτίου είναι εθνική επέτειος και μέρα τιμής για τους ¨Ηρωες της επανάστασης του 1821 και της απελευθέρωσης μας από τον Τουρκικό ζυγό)

Να τιμήσετε λοιπόν παιδιά και του χρόνου και ξανά και ξανά,  όπως και σήμερα

  •    όλους εκείνους τους  Αληθινούς Ηρωες που έδωσαν την τελευταία ρανίδα του αίματός τους και έταξαν την ίδια τους την ψυχή στα ιδανικά της Πατρίδας και της Λευτεριάς, για να μπορούμε εμείς κι εσείς αλλά και διάφοροι ανόητοι             ( τι να γίνει  κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα ) να εκφραζόμαστε ανυπότακτα και  να πατάμε σε λεύτερο χώμα, και οχι κάτω απο το  ζυγό του όποιου κατακτητή…
  • Ολους  εκείνους τους αγωνιστές, γνωστούς και αγνώστους, που αφιέρωσαν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους στην Ελλάδα και στην Ελευθερία, στο μέλλον το δικό μας, για να μας «ανοίξουν το δρόμο» προς ένα καλύτερο αύριο..

 

 

Όπως  είπε και ο Γέρος του Μωριά στο λόγο του στην Πνύκα προς τους μαθητές του Γυμνασίου «Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο, οπού ημείς ελευθερώσαμε…«

Άραγε στεκόμαστε άξιοι;…

Οχι όλοι θα έλεγα !

 

Advertisements

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s