Αρχική » ΔΙΑΦΟΡΑ » Είναι τρισάθλιοι και επικίνδυνοι!!!!!

Είναι τρισάθλιοι και επικίνδυνοι!!!!!

k

54345353

Προκλητικοί  και αναίσχυντοι, με το νεο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Είναι τρισάθλιοι και επικίνδυνοι!!!!!
Την ώρα που το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει μειώσεις σε συντάξεις άνω των 1.170 ευρώ, περικοπές σε εφάπαξ και μερίσματα, αυξήσεις εισφορών τόσο για τους ήδη συνταξιούχους όσο και για τους ασφαλισμένους, μειώσεις νέων συντάξεων που φτάνουν το 30%, αλλά και μόνιμους μηχανισμούς μείωσης των παροχών, ορισμένες
«κοινωνικές» κατηγορίες μένουν στο απυρόβλητο!

Ποιές ? Φυσικά οι βουλευτές που ξύνουν τα @@ τους όλη μέρα στην βουλή.

Συγκεκριμένα, από τους ενιαίους κανόνες του Ασφαλιστικού εξαιρούνται οι βουλευτές που είχαν εκλέγει μέχρι το 2012 και δικαιούνται να πάρουν σύνταξη, καθώς κι οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο  με το μόνιμα λιγδωμένο μαλλί …»μαντηλάκιας»  υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος , ο νεροκουβαλητης της Διαμαντοπούλου επιβεβαίωσε την εξαίρεση, δηλώνοντας προκλητικότατα πως «το ν/σ δεν ρυθμίζει τις συντάξεις για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί εισφορές»!

«Οι συντάξεις των βουλευτών, των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων και οι τιμητικές των καλλιτεχνών είναι συντάξεις κατ’ απονομήν, δεν είναι συντάξεις ανταποδοτικές με εισφορές τις οποίες ρυθμίζει το ν/σ», ανέφερε, προσπαθώντας να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο νέος νόμος για το ασφαλιστικό ορίζει ότι όλες οι ανταποδοτικές συντάξεις πηγαίνουν στον ενιαίο φορέα, ενώ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) παραμένουν οι συντάξεις, για τις οποίες δεν καταβάλλονταν εισφορές.

Όπως εξήγησε, οι τελευταίες αφορούν τιμητικές συντάξεις καλλιτεχνών και αθλητών, θυμάτων τρομοκρατικών επιθέσεων, ανάπηρων πολέμου αλλά και βουλευτών που εξελέγησαν πριν το 2012.

«Ο νέος νόμος ρυθμίζει τις διατάξεις για τις συντάξεις, στις οποίες υπάρχουν εισφορές», τόνισε και επανέλαβε ότι «οι συντάξεις χωρίς εισφορές μένουν εκτός πεδίου του νέου νόμου».

Έσπευσε να σημειώσει, επίσης, ότι «οι συντάξεις, χωρίς ανταποδοτικές εισφορές, δεν δίνονται από τον ενιαίο φορέα, αλλά απευθείας από τον προϋπολογισμό του κράτους».

Καταλήγοντας, και θέλοντας να κάνει το άσπρο – μαύρο, τόλμησε να ισχυριστεί ότι «μία από τις βασικές δεσμεύσεις του νομοσχεδίου είναι πως όλοι θα έχουν ίση μεταχείριση, από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου έως το τελευταίο μπλοκάκι».

Οι αστείες δικαιολογίες του υπουργού δεν έπεισαν φυσικά κανέναν…

Χαιρετίζω την πανέξυπνη κίνηση να εξαιρέσουν τους βουλευτές από το ασφαλιστικό.

Γιατί πάνω από όλα είναι η αριστερή ισότητα.

Aυτό που με ξεπερνάει είναι ότι στο όνομα αυτού του εκτρώματος που μας κυβερνά ενοχοποιείται ολόκληρη η αριστερά!!!

Σας  θυμίζω πριν κλείσω εδώ   πως:   » Οποιος νομοθετεί, και με τους νόμους του εξαιρεί τον εαυτό του, δεν είναι Βουλευτής! Είναι ΤΥΡΑΝΝΟΣ!! »

‘Οπως πολύ σωστά επεσήμανε κάποιος από τη φάρα μου , » Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει»!

 

Advertisements

Δακτυλικά αποτυπώματα...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s