Αρχική » ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Άνθρωπος, γένους θηλυκού, άτομο αυ8όρμητο, που όταν μεγαλώσει 8έλει να παραμείνει έφηβη! Μoυ αρέσει να εκφράζομαι ελεύ8ερα χωρίς να με παρεξηγούν! Να μη πνίγω το γέλιο μου , να μη κρύβω το δάκρυ μου! Τοξότης  στο ζώδιο. Προειδοποιώ όμως πως,  οροσκόπο έχω Λέοντα! Οσο μ αρέσει  να με αφουγκράζονται τόσο μισώ  το να με  «κρυφακούν» , να με κουτσομπλεύουν  ή να με παρερμηνεύουν.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχάριστη, φιλική και ειλικρινής.  Δεν έχω αυταπάτες για τον κόσμο και τη ζωή μου. Προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και λέω αυτό που βλέπω. Κατά καιρούς, μπορεί να θελήσετε να μην είμαι ήταν τόσο ειλικρινής γιατί  οι αλήθειες πονούν.  Πιστεύω ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στη ζωή μου ως τώρα έχω κάνει  πολλούς φίλους κολλητούς αλλά και άσπονδους  εχθρούς.

Ειμαι  ενθουσιώδης με τη ζωή,  αισιόδοξη, αλλά δεν είμαι παράλογη. Μου αρέσει να κρίνω συνολικά  τις καταστάσεις  και  σύμφωνα με τα γεγονότα και  όχι με τις δηλώσεις.

Συνήθως, είμαι πολύ ήρεμη και νηφάλια. Ωστόσο, όταν μου φερθεί με αγένεια   ή με προσβάλει, βγάζω  νύχια σαν τη γάτα και μπορώ άνετα να νυχιάσω!

Είμαι άτομο ανεξάρτητο και αγαπώ  την ελευθερία μου. Λέω αυτό που σκέφτομαι και ενεργώ όπως αισθάνομαι. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι  κατά πάσα πιθανότητα  είμαι σπάταλη! Ευαίσθητη και συναισθηματική, αν και φαίνομαι το αντίθετο. Δεν μου αρέσει η ακαταστασία. Δεν είμαι σεφ στο μαγείρεμα, αλλά δεν θα καίω κιόλας  και την ομελέτα .  Σαν γυναίκα Τοξότης μπορεί να κάνω τα πιο σαρκαστικά σχόλια. Μου αρέσει όμως όπως είμαι και δεν θέλω να αλλάξω!

 

Επισκέπτη/τρια  μου  εσύ που έχεις κάτι  σοβαρό να εκφράσεις  μίλα ελεύθερα αλλά χρησιμοποιώντας  δικά σου λόγια και απόψεις, επικοινωνώντας  ανθρώπινα σε παρακαλώ ,  ωραία  και με σεβασμό. Τότε καλώς  βρέθηκες απο δω.

Αν εδώ ήρθες αλλοιώς ή  για άλλα,    θα  σου πρότεινα ευγενικά να αράξεις στα κιλά σου και να περιοριστείς σε ανταλλαγή απόψεων με   … το  κομοδίνο  σου

Eτσι κι εσύ θα είσαι καλά  κι εμείς …  καλύτερα     😀

post

Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους … υπάρχουν και οι κακόγουστοι/ες …

:)P